Evenimentul Zilei > International > Larry King a redactat un testament de mână. Ce a decis starul TV
Larry King a redactat un testament de mână. Ce a decis starul TV

Larry King a redactat un testament de mână. Ce a decis starul TV

Renumitul moderator Larry King a decedat la 23 ianuarie în urma infectării cu COVID-19. Plecat către o lume mai bună la vârsta de 87 de ani, Larry King a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Curând însă au ieșit la iveală detalii despre averea moderatorului și despre testamentul scris de mână al acestuia.

Larry King a decedat în urma infectării cu COVID-19. Încă din 2019 el a realizat un testament scris de mână

Larry King a încetat din viață pe data de 23 Ianuarie, la vârsta de 87 de ani. Moderatorul nu a rezistat infecției cu COVID-19. ”Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, spunea un apropiat după ce Larry fusese internat în spital.

La scurt timp de la decesul său, au ieșit la iveală noutăți despre averea sa și la cine rămâne aceasta. Larry King a făcut un testament scris de mână.

Larry King a fost deosebit de apreciat ca om de media și ca persoană în întreaga lume. El a avut o viață tumultuoasă presărată cu șapte căsnicii și cinci copii.

”Nimic nu este mai presus de paternitate”, a spus Larry King în 2020

”Sunt un tată bun. Nimic nu e mai presus de paternitate. Câteodată, gândindu-mă la realizările din viața mea, îmi vine să mă ciupesc ca să-mi dau seama dacă totul e real sau nu. Per total, pot spune că am avut o viaţă binecuvântată”, a declarat Larry King în 2020.

Recent presa străină a relatat că deține informații conform cărora legendarul moderator a lăsat un testament scris de mână. Larry King a hotărât în acest mod clasic ca, la moartea sa, averea să fie împărțită în mod egal între cei 5 copii ai săi.

Testamentul a fost scris la 2 luni după despărțirea de ultima soție

Sursele susțin că testamentul a fost scris pe data de 17 octombrie 2019. Momentul a fost ales la doar 2 luni după ce Larry King intentase divorț de ultima soție, Shawn Southwick. Testamentul nu prevede nimic în privința ultimei soții.

”Acesta este ultimul meu Testament. Va înlocui orice înscrisuri anterioare. 100% din averea mea se va împărți în mod egal între copiii mei, Andy, Chaia, Larry Jr., Chance și Cannon”, scrie în documentul redactat cu scris de mână.

Averea lui Larry King este evaluată la 50 milioane de dolari

Între timp însă, doi dintre copiii lui Lary King s-au stins din viață în anul 2020, la un an după ce testamentul fusese scris. Andy a murit în urma unui atac de cord în iulie 2020, iar Chaia două luni mai târziu, după o bătălie cu cancerul de plămâni.

Averea lui Larry King este apreciată de către evaluatori undeva la 50 de milioane de dolari la momentul decesului său.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.