Evenimentul Zilei > Actualitate > Teroare la Galaţi. Zeci de persoane au fost ameninţate cu moartea
Teroare la Galaţi. Zeci de persoane au fost ameninţate cu moartea

Teroare la Galaţi. Zeci de persoane au fost ameninţate cu moartea

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi a anunţat că un bărbat, în vârstă de 35 de ani a fost reţinut după ce acesta a ameninţat toţi locatarii din blocul în care locuia, inclusiv pe tatăl său că-i va omorî cu o secure.

Disperaţi, oamenii au sunat la 112 şi au cerut ajutor pentru că nu mai aveau linişte în bloc din cauza bărbatului.

Un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu de patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către dispeceratul secţiei de poliţie la o adresă unde era semnalat faptul că un bărbat ameninţă cu o secure vecinii de bloc. La faţa locului, jandarmii au observat un grup de locatari, care le-au indicat persoana violentă, acesta având asupra sa o secure, o şurubelniţă şi un foarfece.

După verificările de rigoare, poliţiştii au constatat că bărbatul a invitat în locuinţa sa un coleg de serviciu, iar după ce au consumat alcool, au început să discute în contradictoriu pe probleme legate de locul de muncă.

De aici a început scandalul. Gazda a încercat să-şi impună punctul de vedere ameninţându-şi colegul cu acte de violenţă şi alungându-l din apartament cu o secure în mână. Pe casa scării, individul agresiv s-a întâlnit cu un tânăr, vecin de bloc, pe care l-a ameninţat, agitând securea.

Tânărul a intrat în apartament şi i-a spus tatălui său despre cele întâmplate, iar când părintele a intenţionat să discute cu vecinul său, a fost la rândul său urmărit şi ameninţat cu moartea. Speriaţi, vecinii au apelat numărul unic 112, la faţa locului sosind echipajul de jandarmerie, potrivit dcnews.ro