Evenimentul Zilei > Actualitate > Teren de casă gratuit pentru tineri. Care sunt condiţiile
Teren de casă gratuit pentru tineri. Care sunt condiţiile

Teren de casă gratuit pentru tineri. Care sunt condiţiile

Primarul orașului Bacău, Cosmin Necula are un proiect denumit „O casă pentru fiecare tânăr"  prin care doreşte să atragă cât mai mulţi tineri.

Proiectul se adresează tinerilor de până în 35 de ani care vor primi, gratuit, teren pentru construcția unei case.

Potrivit primarului Cosmin Necula, proiectul are scopul de a le oferi tinerilor un motiv  „să nu plece din Bacău sau chiar să revină acasă”.

În proprietatea Primăriei Bacău se află un teren de 42 de hectare pe strada Poligonului din Bacău – ieșirea spre Onești, care va fi pus la dispoziţia celor care vor să beneficieze de această facilitate.

Primarul Necula promite că municipalitatea va executa gratuit căile de acces și rețeaua de utilități publice. De asemenea, Primăria Bacau va construi spații de relaxare, o creșa si o gradiniță.

„Bacăul, la fel ca alte orașe din țară, se confruntă cu un nedorit exod al tinerilor. Ei sunt viitorul comunității noastre și cred că trebuie să facem tot ceea ce putem pentru a le oferi motive să nu plece din Bacău sau să revină acasă. Proiectul „O casă pentru fiecare tânăr” a fost gândit tocmai pentru acest lucru. Primăria Bacau va acorda teren GRATUIT pentru construcția unei case tinerilor cu vârsta până în 35 de ani. Avem la dispoziție 42 de hectare de teren pe strada Poligonului din Bacău, la ieșirea spre Onești.

Primăria va asigura gratuit și infrastructura – căile de acces și rețelele de utilităti. De asemenea, proiectele de casă vor fi puse gratuit la dispoziția celor interesați. Tot noi vom construi în noul cartier spații de odihnă și relaxare, o creșă și o gradiniță” spune primarul Cosmin Necula, potrivit stiridiaspora.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: