Teoria conspirației în SUA. Un monolit misterios a apărut în deșertul Nevada

Teoria conspirației în SUA. Un monolit misterios a apărut în deșertul Nevada Monolit misterios în SUA. Sursa foto: Facebook

Un obiect cel puțin bizar și-a făcut apariție într-o zonă din celebră din SUA. Este vorba de „un monolit de formă triunghiulară” care a răsărit subit într-o zonă din Nevada, în apropierea  celebrului oraș Las Vegas.

Apariție misterioasă în SUA

O situație similară a fost raportată tot în SUA, în urmă cu patru ani, când obiecte aproape identice au apărut și dispărut inexplicabil în 2020. „În weekend, Poliţia din Las Vagas a reperat acest monolit misterios în apropierea Glass Peak, în nordul văii, într-o rezervă naturală.

Vedem o mulțime de lucruri ciudate atunci când oamenii merg în drumeții, cum ar fi faptul că nu sunt pregătiți pentru vreme, că nu au adus suficientă apă... dar uitați-vă la asta!", a anunţat poliția pe rețeaua de socializare X.

Ne puteți urmări și pe Google News

Monoliți de aceeași mărime au fost identificați și în Europa

Descoperirea vine la câteva luni după ce un excursionist din Țara Galilor a filmat un videoclip cu un monolit misterios, asemănător unui "OZN", aflat în vârful unui deal de-a lungul graniței țării cu Anglia.

În 2020, în statul vecin Utah, SUA, un obiect similar și-a făcut apariția în mijlocul deșertului. După care, câteva zile mai târziu a dispărut subit. Pentru ca mai apoi, același obiect bizar să reapară în New Mexico, California sau Olanda, potrivit nypost.

Monolit misterios în SUA.

Un monolit misterios a apărut în deșertul Nevada din SUA. Sursa foto: Facebook

Este pentru a doua oară când în SUA apar astfel de obiecte stranii

Monoliți triunghiulari de aceeași mărime au fost identificați și pe insula engleză Wight, însă un artist local a reclamat paternitatea obiectului bizar. Doar că un an mai târziu, misterioasele forme și-au făcut din nou apariția în Canada, după care au apărut în luna martie pe un deal din Țara Galilor.

Forma și dimensiunile variază foarte puțin. De exemplu un monolit apărut în Spania părea să ia forma unui dreptunghi. Încă nu se știe cum au apărut monoliții triunghiulari în SUA, motiv pentru care pe rețelele de socializare circulă tot felul de conspirații.