Alexandru Arșinel (81 de ani) a decis să-și închirieze vila pe care o deține la 2 Mai, și care este amplasată chiar pe faleză, cu vedere la Marea Neagră. Cei interesați pot afla detalii și face o rezervare pe platforma Booking. Cunoscutul actor și-a construit casa în anul 2011, dar în ultima vreme nu a mai ajuns pe litoral și a hotărât, împreună cu soția sa, Maria Arșinel, să închirieze imobilul, conform wowbiz.ro.

Ce pune la bătaie vila scoasă la închiriat de actor. Prețul ce trebuie plătit de cei interesați

Casa are o suprafață de 160 mp., 3 dormitoare, o zonă de relaxare și o grădină de mici dimensiuni. Casa poate fi închiriată doar integral, iar prețul pentru o noapte de cazare pentru tot grupul este de 1.000 de lei în extra-sezon și 1.200-1.300 lei în perioada de sezon plin.

Vilă Arșinel

Un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială. Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utilată, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ.

Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită”, se precizează în anunțul respectiv.

Lângă casa lui Alexandru Arșinel dețineau proprietăți și Stela Popescu, și Sergiu Nicolaescu. Vila actorului a fost călcată de hoți

La 2 Mai, Alexandru Arșinel era vecin cu actrița Stela Popescu, dar și cu regizorul Sergiu Nicolaescu. Casa pe care o deține la malul mării fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” a fost spartă de mai multe ori de hoț. În disperare de cauză, proprietarul și-a luat măsuri de prevedere și a decis să investească în echipamente performante de protecție.