Evenimentul ZileiSocialAlexandru Arșinel, pe patul suferinței. Ce își dorește marele actor

Alexandru Arșinel, pe patul suferinței. Ce își dorește marele actor

Alexandru Arșinel, pe patul suferinței. Ce își dorește marele actor
Cunoscutul actor Alexandru Arşinel a povestit marți, în cadrul unei emisiuni televizate, cum se simte după ce a fost infectat cu COVID-19, la numai două luni după ce s-a vaccinat cu serul Pfizer.

Alexandru Arşinel  a spus că s-a vaccinat anti-COVID-19 în urmă cu două luni. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin, iar în luna februarie  a primit rapelul. Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București s-a imunizat cu serul de la Pfizer.

În vârstă de 81 de ani, actorul a spus la Antena 3 cum se simte în aceste momente.

„La asemenea vești mai toți suntem îngrijorați pentru că știm încotro duce această pandemie, această nenorocire. Din fericire, am făcut vaccinurile respective ceea ce asigură o oarecare liniște, ca să zic așa. Bănuiesc unde m-am infectat, dar nu ştiu. Am o formă ușoară spre medie şi abia aștept să mă fac bine”, a spus Alexandru Arşinel.

Din nefericire Arșinel suferă și de alte afecțiuni

Pe lângă infectarea cu SARS-CoV-2, din păcate, actorul suferă și de alte afecțiuni, iar printre ele se numără și diabetul. Vestea bună este că actorul nu se află pe secţia de Terapie Intensivă.

În 2013, Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi. La acel moment, intervenția a fost una controversată, mai ales când s-a aflat că actorul a primit transplantul chiar în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare. Totodată, în 2017, actorul a fost supus unei intervenții la inimă, moment în care i-a fost montat un stent.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au ajuns acum 4 zile la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Cu o febră ușoară și dureri de cap, actorul a făcut un test covid la rugămintea familiei. Acum, cei doi speră că forma bolii va fi una uşoară şi că se vor putea întoarce acasă cât de curând.

Celebrul actor a crezut întotdeauna în existența virusului. În ianuarie a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul. Și soția sa a fost vaccinata, iar Alexandru Arșinel speră ca forma bolii să fie una ușoară.


Accesează: