Evenimentul Zilei > Monden > Alexandru Arșinel s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital. Actorul crede că „sunt jigodii ordinare” care se vor bucura
Alexandru Arșinel s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital. Actorul crede că „sunt jigodii ordinare” care se vor bucura

Alexandru Arșinel s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital. Actorul crede că „sunt jigodii ordinare” care se vor bucura

Alexandru Arșinel și soția sa au ajuns la spital, după ce au fost testați pozitiv cu coronavirus. Cei doi se vaccinaseră la începutul acestui an.

Alexandru Arșinel (81 de ani) s-a infectat cu coronavirus și a avut nevoie de spitalizare. La fel s-a întâmplat și cu soția sa, Marinela, care nici ea nu a scăpat de virus. Directorul Teatrului „Constantin Tănase” a confirmat informația și a spus că nu se simte bine deloc. Mai ales că și el, și soția sa au fost vaccinați în cadrul campaniei naționale de imunizare.

„Sunt mulți care sunt jigodii ordinare”

Actorul s-a plâns pentru că multă lume îi dorește răul mai ales acum, când s-a aflat faptul că s-a infectat și a fost internat la spital. „Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul.

Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavoastră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel pentru fanatik.ro.

Scandal uriaș, în 2013, după ce Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi la Cluj-Napoca

Alexandru Arșinel s-a vaccinat la începutul anului, iar la data de 10 februarie a fost la rapel. Și soția sa, Marinela, s-a imunizat. În ultimii ani, cunoscutul actor a avut mai multe probleme de sănătate. Cea mai cunoscută a fost legată de afecțiunea de la rinichi. În anul 2013, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus de Mihai Lucan.

A izbucnit un mare scandal la acea vreme, pentru că Alexandru Arșinel a intrat la operație în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare. Acest fapt a fost aspru comentat de către opinia publică. Actorul a fost acuzat că a făcut uz de relații și cunoștințe pentru a primi transplantul mai devreme decât ar fi reușit un om obișnuit.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.