Evenimentul Zilei > Monden > Emoționant! Ce mesaj i-a transmis Alexandru Arșinel soției sale?
Emoționant! Ce mesaj i-a transmis Alexandru Arșinel soției sale?

Emoționant! Ce mesaj i-a transmis Alexandru Arșinel soției sale?

Alexandru Arşinel este supărat pe virusul care ne-a dat vieţile peste cap, dar nu este îngrijorat pentru sănătatea lui, deşi are 81 de ani, ci pentru soția sa care are probleme de sănătate.

Actorul a ținut să-i transmită un mesaj emoționant soției, care din păcate, nu se mai poate deplasa. ”Marlena, vreau să fim cât mai mult timp împreună. Vreau să nu ne despărțim niciodată”, i-a transmis actorul prin intermediul Antenei 3.

Mai exact, în urmă cu trei ani, soția sa, Marilena, a suferit un accident, iar situația ei de sănătate este, de atunci, precară.

„Avem o problemă extrem de dureroasă cu soţia, care a avut un accident, a trebuit să fie operată pe cap şi trece printr-o perioadă mai grea. Trecem, de fapt, printr-o perioadă foarte grea. Imediat după ce am făcut ultima operaţie pe coloană, la o săptămână, am fost la grădăniţă la cel mic şi a agăţat un toc de un preş şi a căzut în cap pe scări. Au reuşit să o stabilizeze cât de cât, însă urmează un tratament extrem de sever, ca să o putem ţine lângă noi”, spunea atunci Alexandru Arşinel la Antena 1.

Alexandru Arșinel este căsătorit cu Marilena Arşinel din 1968. Anul acesta, pe 22 august, au împlinit 54 de ani de când s-au întâlnit, relația lor fiind însă una extrem de discretă, cei doi preferând să se bucure de dragostea pe care o împărtășesc departe de ochii presei.

 Cei doi sunt părinţii a doi băieţi, Bogdan şi Cristian Arşinel. Şi-a cunoscut soţia în 1966, la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă ca să se căsătorească.
Cei doi băieți le-au dăruit trei nepoți. Îndrăgitul actor se consideră cel mai împlinit bunic din lume datorită copiilor și nepoților care, în opinia sa, sunt adevărata răsplată pe care orice om o primește de-a lungul vieții.

Actorul în vârstă de 81 de ani suferă de diabet, una din afecțiunile care a cântărit cel mai mult în cazul pacienților care au murit de coronavirus.

Arșinel s-a născut pe 4 iunie 1939, Dolhasca, județul Suceava, a fost ales Cetățean de Onoare al orașului Suceava și al comunei natale, Dolhasca, iar Casa de Cultură din localitate îi poartă din 2014, numele.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: