Dubiile au început cu două săptămâni înainte, când reprezentanții firmei care ofereau cateringul nu mai puteau intra în contact cu Călin Ion. Românul era de negăsit.

Organizatorul promitea un ”Revelion de neuitat” la palatul Liechtenstein, din Viena, care cuprindea masa festivă cu meniu tradițional românesc, muzică live, artiști renumiți, focuri de artificii si numeroase alte surprize. Pentru doar 130 de euro se anunța un megaspectacol la un local unde doar chiria sălii ajunge să depășească 20.000 de euro, potrivit gazetaromaneaca.

Nimeni nu și-a pus întrebarea cum se poate organiza un asemenea eveniment, pe bani atât de puțini. Doar pentru chiria sălii ar fi trebuit să existe minim 200 de participanți. Fără să mai punem la socoteală meniul cu produse foarte scumpe, băutura, artiștii, închiriatul mobilierului, etc. Cu toate astea, Ion a vândut circa 250 de bilete, pentru care a strâns peste 30.000 de euro (conform presei austriece).

„Fratilor, de cateva zile nu mai dorm….sunt cu puterile la pamant. Acum 3 luni am avut ideea sa inchiriez palatul Lichtenstein. Palatul costa pentru revelio 21 de mii de euro(fara scaun, fara nimic). Mi-am pus speranta ca voi da biletele toate…dar din nefericire am dat doar 200. Am tot sperat pana in ultima clipa ca voi reusi. Am tot scris ca mai sunt 15-20 de bilete, in speranta ca oamenii vor cumpara. Dupa ce am platit jumatate din bani la palat(altfel nu il tinea rezervat), am dat la bautura si am platit formatia live(acconto-jumate)…m-am trezit neputincios si fara putere financiara sa mai platesc in continuare…am devenit pleite(si cu banii dati). Eu nu am fost sustinut de asociatii sau alte chestii…eu am facut totul singur. Cu durere in suflet va spun, revelionul in palatul Lichtenstein nu va mai avea los!…mi-ar mai fi trebuit 25 de mii de euroca sa il pot duce la bun sfarsit. Sunt sfasiat, plin de durere…am vrut chiar sa imi pun capat vietii…ma simt singur si neputincios. Ma puteti judeca, injura…aveti tot dreptul. Toti cei care au cumparat bilete, vor primii banii cu siguranta inapoi in cel mai scurt timp, va rog sa pastrati biletele si sa imi scrietei fiecare cate a-ti cumparat. Stiu ca foarte multi nu o sa ma intelegeti…dar imi asum toate respnsabilitatiile si sunt gata sa platesc (cu bani sau cu libertatea). Dar cel mai mult ma doare ca am dezamagit atatia oameni…am vrut mai mult de la viata si m-am inaltat ca icar aproape de soare. Axcum sunt un om pierdut si fara speranta, pentru mine nu exista sarbatori. Niciodata in viata nu voi mai organiza evenimente, Va rog sa ma iertati. Desi nu se mai face revelionul, eu tot mai trebuie sa platesc 11 mii de euro la palat. Cu durere in suflet, calin“, este anunţul organizatorului făcut pe pagina sa de socializare.