Evenimentul Zilei > Actualitate > Tatăl monstru i-a spus copilului în timp ce-l strângea de gât: Îmi pare rău!
Tatăl monstru i-a spus copilului în timp ce-l strângea de gât: Îmi pare rău!

Tatăl monstru i-a spus copilului în timp ce-l strângea de gât: Îmi pare rău!

Această știre nu este una obișnuită. Nu este recomandată persoanelor care nu suportă violența. Pentru că descrie un lucru monstros.

Tatal monstru. Un tată i-a cerut scuze fiului său în vârstă de 10 ani înainte să-l sugrume până la moarte.

I-a răspuns: „Tati, și mie îmi pare rău”, copilul său îngrozit, scrie The Sun. Ismail Kilincer, în vârstă de 32 de ani, și-a îmbrățișat și sărutat fiul înainte de atacul bestial. În mod cert vorbim despre un moment ce poate fi asocia nebuniei.  Ce l-a determinat să facă un asemenea gest? Tatăl-monstru susține că a împiedicat băiatul să păcătuiască și să se asigure că a plecat în cer.

Ismail Kilincer, în vârstă de 32 de ani, a spus polițiștilor că vrea să-și trimită fiul în cer. Bărbatul se simțise vinovat de propriul său stil de viață și simțea că singurul lucru perfect era fiul său. A spus că spre deosebire de el, fiul său era un suflet pur, care nu făcuse niciodată vreun rău și a decis să-l „trimită la cer în timp ce era încă fără păcat”.

Incidentul șocant a avut loc în districtul Karatay din provincia turcă Konya în jurul orei 19.00, pe 8 martie. Ismail Kilincer, 32 de ani, i-a cerut soției sale Rabia Kilincer, 31 de ani, să meargă la magazin, după care și-a atacat băițelul de 10 ani.

Nu am vrut ca fiul meu să cadă în ispită . El a spus poliției: „Înainte de incident, am trimis-o în mod deliberat pe soția mea pe piață. I-am spus fiului meu că îl voi ucide. Mi-am cerut scuze fiului meu și l-am îmbrățișat și l-am sărutat „.

A spus că s-a așezat apoi pe picioarele băiatului și l-a sugrumat cu mâinile goale. După ce s-a asigurat că nu mai are nici un fir de viață în el, a încuiat ușa și a chemat poliția spunând că a „ucis pe cineva”.

Când a sosit poliția, l-au găsit pe băiatul, Huseyin, deja mort. Corpul său a fost dus la Spitalul Orășenesc Konya pentru o autopsie.

Poliția a spus că crima a fost planificată cu două săptămâni înainte și l-a citat pe tatăl băiatului care le-a spus: „Am păcătuit mult și voi merge în Iad. Fiul meu ar fi continuat să păcătuiască pe măsură ce creștea. Cu cât o persoană trăiește mai mult, cu atât păcătuiește mai mult.”

Tatal monstru. Ce pedeapsă merită un asemenea om? Un tată care i-a cerut scuze fiului său în vârstă de 10 ani înainte să-l sugrume până la moart. Căruia i s-a răspuns: „Tati, și mie îmi pare rău și” de către copilul său îngrozit.