Evenimentul Zilei > Social > Tânărul român care a iritat America. E milionar la 24 de ani și ”trece de la fanfaronadă la bogăție”
Tânărul român care a iritat America. E milionar la 24 de ani și ”trece de la fanfaronadă la bogăție”

Tânărul român care a iritat America. E milionar la 24 de ani și ”trece de la fanfaronadă la bogăție”

Milionar la 24 de ani, Sebastian Ghiorghiu este sub tirul criticilor pentru că a declarat că orice bărbat ar trebui să dețină o mașină sport de lux până la 20 de ani, deoarece 200.000 de dolari reprezintă ”mărunțiș”.

Sebastian Ghiorghiu este originar din România și a ajuns atât de celebru, încât povestea lui a fost scrisă și de New York Post.

De curând, românul a făcut o serie de afirmații pe Twitter, care au reușit să îi irite pe foarte mulți internauți, dar și să atragă atenția asupra lui.

”Dacă ești un tip la 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo”, a spus Sebastian Ghiorghiu în clip.

Controversatul influencer a aruncat bomba în filmarea podcastului, care a fost repostată recent pe Twitter, unde a adunat două milioane de vizualizări.

Susține că are o avere de opt milioane de dolari

Jurnaliștii din SUA au aflat că Sebastian a locuit la Detroit, unde ar fi început să adune prima parte a averii sale, care este estimată la opt milioane de dolari. Banii, s-a lăudat Sebastian, au fost adunați în ultimii șase ani, din diverse afaceri, de la crearea unei agenții de publicitate care a lucrat cu giganți ca Google sau Youtube.

Mai mult, Sebastian a mai susținut că a făcut și ”dropshipping” – o practică de comerț electronic care constă în acceptarea comenzilor clienților fără a păstra produsele comandate pe stoc.

”Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani în acest domeniu”, a spus Ghiorghiu, în timp ce descria cât de ușor este să câștigi suficient pentru un Lamborghini.

Fost fotbalist și alte profesii care mai de care

Sebastian susține că este un tânăr fotbalist, și că ar fi avut nouă mașini până la vârsta de 19 ani.

Dacă ar fi să ne uităm pe contul său de youtube, vedem că Sebastian are peste 825.000 de abonați, de unde încasează sume generoase, de pe urma vizualizărilor.

”Suma de 200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, 200.000 de dolari sunt mărunțișuri”, susține Sebastian.

Lăudărosul Ghiorghiu, scriu jurnalistii americani, a fost ulterior atacat pe Twitter, de foarte mulți utilizatori, pentru ceea ce a declarat.

Acuzat că nu a lucrat o zi în viața lui

Părinții lui Ghiorghiu s-au mutat în SUA, din România, în anii 1980. El a avut diverse slujbe în liceu, inclusiv la un Taco Bell și la o spălătorie auto.

În timpul acestui din urmă loc de muncă, influencerul a cumpărat un Infiniti G35, care l-a inspirat pe tânăr să înceapă să vândă mașini.

Inițial, el a vrut să devină neurochirurg, dar a renunțat la facultate pentru a vinde proprietăți imobiliare după ce a dat peste un alt influencer financiar, Graham Stephan, de la care s-a inspirat.

În vârstă de 19 ani, Ghiorghiu ar fi avut o avere netă cuprinsă între 70.000 și 80.000 de dolari datorită muncii sale în domeniul imobiliar, se susține pe canalul său de YouTube și dropshipping.

Acum, milionar, româno-americanul ar fi făcut între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari, profit într-o lună, se afirmă într-un alt clip de pe YouTube.