Evenimentul Zilei > Social > Se întâmplă în România. Un tânăr din Constanţa, judecat pentru conducere fără permis, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Cum a fost posibil?
Se întâmplă în România. Un tânăr din Constanţa, judecat pentru conducere fără permis, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Cum a fost posibil?

Se întâmplă în România. Un tânăr din Constanţa, judecat pentru conducere fără permis, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Cum a fost posibil?

Un tânăr de 24 de ani din Constanța, trimis inițial în judecată pentru conducerea unei mașini fără permis, a fost condamnat la închisoare pe viaţă! Decizia a fost luată de un magistrat al Judecătoriei Constanţa, şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Dosarul cauzei a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, conform cărora, „la data de 23 iulie 2014, după ce a comis mai multe alte infracţiuni contra persoanei, (n.r. inculpatul, Ştefan Alexandru Stoica) a condus autoturismul  marca Dacia Super Nova, pe drumuri publice din municipiul Constanţa“.

În dosarul în care a fost condamnat la închisoare pe viaţă, inculpatul a fost acuzat că, la data de 23 iulie 2014, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Constanţa, i-a aplicat bunicii sale, în vârstă de 81 de ani, mai multe lovituri de cuţit în zona toraco-cardiacă, producându-i acesteia leziuni traumatice cu afectarea organelor interne vitale (cord), care au condus la decesul victimei, scrie Ziuaconstanta.ro.

Se pare că tânărul şi-a ucis mătuşa şi un văr, după care a sustras bani, precum şi autoturismul marca Dacia Supernova, cu care ultimele două victime au venit la domiciliul bunicii sale. Cel în cauză a fost depistat pe raza localităţii Cumpăna. Pentru prinderea acestuia, au fost organizate peste 20 de filtre pe principalele artere rutiere din judeţ.

Citește întreaga poveste AICI