Antrenorul său a făcut declarații despre perioada petrecută în spatele gratiilor.

Conform acestuia Tamaș a slăbit cel puțin cinci kilograme în perioada în care a fost închis. El mai speră ca românul să se întoarcă în curând la antrenamente.

„Scandalul lui Tamas nu a afectat clubul. A afectat defensiva mea. A facut o gresseală, dar faptul ca a stat inchis sase zile a fost o trauma pentru el. Omul a slabit 5-6 kilograme si sper ca se va recupera si va invata din asta. Nu a mancat acolo. Sper sa isi revina repede. Gabriel este o persoana iubita atat de fani, cat si de club. Sper ca se va intoarce intr-o formă buna”, potrivit sport.ro. 

Recent, Gabriel Tamaş a fost prins băut la volan. Fundașul central a fost tras pe dreapta de poliție, nu a oprit, iar oamenii legii au reușit să oprească bolidul după câțiva kilometri, anunță gsp.ro. Tamaș, care a fost înregistrat cu o viteză de 205 kilometri la oră, într-o porțiune unde limita era de 90 de kilometri la oră, era băut, având o concentrație de 0.77 g/l de alcool, de trei ori peste limita admisă.

„În primul rând vreau să mulţumesc avocaţilor mei, soţiei mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului şi colegilor. Vreau să le mulţumesc gardienilor care s-au purtat cu mine foarte frumos şi jos pălăria pentru ei. Nu m-au lăsat să intru în depresie. Din punctul meu de vedere, aş reveni de mâine pe teren”, a declarat acesta la ieșirea din arest.

 

Te-ar putea interesa și: