Scandal la Survivor România All Stars. Iancu Sterp este implicat

Scandal la Survivor România All Stars. Iancu Sterp este implicat Scandal la Survivor România All Stars. Iancu Sterp este implicat. Sursa foto: Pro TV

Un nou scandal la Survivor România All Stars. Iancu Sterp a declarat că o concurentă este extrem de slabă și că trage competiția în jos. Fratele lui Culiță Sterp a uitat că este filmat și a spus tot ce are pe suflet.

Un nou scandal la Survivor România All Stars. Iancu Sterp și Maria Lungu și-au aruncat cuvinte dure, fără să se mai gândească că sunt filmați. Concurenta a declarat că nu mai poate suporta ca fratețe lui Culiță Sterp să spună lucruri neadevărate.

Scandal la Survivor România All Stars

Iancu Sterp a spus că Maria Lungu are gura prea mare” și că „devastatoare” ca om și pe traseu. El a mai declarat că nu o mai poate tolera pe colega lui și că trebuie să facă ceva.

„Dacă vezi că te evit de ce te bagi în seamă cu mine? Am tăcut o dată, am tăcut de două ori. Dar cât pot să tac?”, a spus Maria Lungu.

Ne puteți urmări și pe Google News
iancu sterp

Scandal la Survivor România All Stars. Iancu Sterp este implicat. Sursa foto Youtube

„Nu caut să mă cert, dar Maria mi-a ajuns până aici. Nu vreau să o jignesc, dar are și gura mare. E o combinație d-asta devastatoare. Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare dacă nu demonstrezi nimic.”, a fost părerea lui Iancu.

„A spus că nu fac nimic. Eu fac treaba cu fetele. Fetele au treaba lor. Ce problemă ai tu cu mine? Tu cine ești ca să vii spui dacă cineva face ceva bine? De acum încolo nu o să fac nimic și chiar o să am gura mare”, a fost replica Mariei Lungu laPRO TV.

O concurentă a leșinat

În ediția din 17 ianuarie, o concurentă din echipa Războinicilor, Lola, a leșinat. Prezentatorul Daniel Pavel a declarat că aceasta nu se simte foarte bine și că medicii încearcă să o pună pe picioare.

„Se pare că nu se simte bine, doctorul nostru va verifica starea de sănătate a Lolei în acest moment”, a afirmat Daniel Pavel.

Concurenții la Survivor

Scandal la Survivor România All Stars. Iancu Sterp este implicat.Sursa foto. Pro TV

Leșinul Lolei a avut consecințe pentru evoluția ulterioară a Războinicilor. Aceștia au pierdut prima probă, lupta pentru foc, în fața rivalilor de la Faimoșii. Aceștia și-au înscris în palmares prima victorie a sezonului de la Survivor All Stars.

Surpriză la Survivor România All Stars

În cursul ediției din 17 ianuarie a apărut și prima surpriză a sezonului, pentru concurenți. Este vorba despre un simbol al imunității. Cel care îl deține poate să-l folosească pentru a se salva pe el sau pe un coechipier. Jador și Zanni, de la Faimoși, dar și Iancu și Robert, de la Războinici, au găsit acest simbol în timpul probei.

„Acest simbol al imunității ascunse poate fi folosit pentru a salva pe cineva sau pe tine însuți. Și are o durată de valabilitate – până la Unificare. O singură persoană poate fi salvată, iar voi sunteți doi în posesia lui. Cine deține fizic, îl poate folosi în Consiliul tribal, pentru el sau pentru altcineva”, le-a spus prezentatorul.