Surpriza locuitorilor din sectorul 6 pentru edilul Ciucu! La doar două zile de la curăţenia efectuată în zona cuprinsă între străzile Valea Argeşului, Râul Doamnei, Valea Oltului şi bulevardul Prelungirea Ghencea, în unele grădini dintre blocuri gunoiul a reapărut. Primarul Ciprian Ciucu şi-a exprimat în mod vizibil nemulţumirea provocată de atitudinea anumitor locuitori din sector.

Surpriza locuitorilor din sectorul 6!  “Nu vreau să fie muncă în zadar

“Voluntari, muncitori plătiţi, bani, utilaje, timp am dedicat acestei curăţenii. Dar unii oameni, o minoritate, nu doar că nu apreciază, dar nici nu le pasă (…) Pentru mine este important subiectul. Pentru că eu sunt cel care dă tonul şi nu vreau să fiu absurd şi să trimit poliţia locală chiar imediat să amendeze asociaţia de proprietari pentru că nu întreţine curăţenia. Dar nici nu vreau să aruncăm cu banii pe fereastră şi să fie muncă în zadar. Că aşa îi duc pe toţi în altă parte, către şcoli, către străzi, către parcuri etc şi nu către spaţiul dintre blocuri, către grădini”, a scris edilul Ciprian Ciucu pe Facebook.

Primar sector 6: “Unde tragem linia şi să prevenim abuzurile?

Liberalul a mai menţionat că opţiunile sunt multe, dar banii nu sunt suficienţi niciodată. “Unde tragem linia şi să prevenim abuzurile? Uite, vă dau un exemplu… O să facem parcări, ţin mult la asta. Acum, maşinile sunt peste tot şi ţesutul urban arată ca naiba… Acolo unde oamenii chiar nu au unde parca, înţeleg să mai permitem şi parcatul pe trotuar. Dar tot acolo unde se parchează pe trotuar… dacă ai pus roata pe spaţiul verde (sau ceea ce a fost odată spaţiu verde şi pleci cu roţile pline de noroi pe trotuar şi carosabil… acolo nu mai sunt înţelegător). Este un exemplu de ‘unde tragem linia'”, a mai adăugat Ciprian Ciucu.

Pe 28 februarie, autoritatea locală a dat startul unei campaniei de curăţenie generală. Aceasta a demarat cu Zona 6, cuprinsă între străzile Valea Argeşului, Râul Doamnei, Valea Oltului şi bd. Prelungirea Ghencea, unde se intervine în interval de o săptămână.