Evenimentul Zilei > Monden > Surpriză: Cine va fi pe scenă alături de Julio Iglesias, în România?
Surpriză: Cine va fi pe scenă alături de Julio Iglesias, în România?

Surpriză: Cine va fi pe scenă alături de Julio Iglesias, în România?

Starul latin a vrut să ţină totul la secret. Până la spectacol. În cele din urmă, a decis să dezvăluie marea surpriză, pregatită special (doar) pentru admiratorii săi din România.

Spectatorii români vor putea asista la o premieră, un moment emoționant și, în același timp, istoric. Julio Iglesias va concerta pe aceeași scenă alături de fiul său, Julio Iglesias JR.

 București și Cluj vor fi gazde ale show-urilor sale programate în acest an, pe 20 mai, la Sala Palatului, iar pe 22 mai, la Sala Polivalentă din Cluj.

Concertele de la București și Cluj vor fi deschise de artistul care a moștenit talentul muzical al tatălui său- Julio Iglesias Jr.. Tatăl spune cu mândrie că fiul său, Julio Iglesias Jr., are toate calitățile unui mare artist și simte că îi va urma parcursul artistic cu succes.  

Julio Iglesias Jr. s-a născut într-una dintre cele mai faimoase și talentate familii din lume. Născut în Spania, a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel și fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă.

Julio Iglesias Jr. are 42 de ani și este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modelling-ului.