Evenimentul Zilei > Justitie > Surprinși de paparazzi. Personaje-cheie din afacerea Microsoft-EADS au avut o întâlnire secretă
Surprinși de paparazzi. Personaje-cheie din afacerea Microsoft-EADS au avut o întâlnire secretă

Surprinși de paparazzi. Personaje-cheie din afacerea Microsoft-EADS au avut o întâlnire secretă

Vestea arestării unor patru nume grele a stârnit furtună printre persoanele anchetate în mega-afacerea Microsoft-EADS. Imediat s-a dat "alarma", iar Remus Truică, un personaj cheie în acest dosar, i-a convocat de urgență la o discuție secretă pe o parte dintre afaceriștii și politicienii care au legătură cu ițele dosarului. Interesant este că o parte dintre ei sunt considerați principalii denunțători.

Miercuri 29.10.2014, orele prânzului, paparazzii siteului Cancan.ro au obținut imagini-bombă de la o întâlnire care s-ar fi vrut secretă și pe care au avut-o personajele-cheie din cazul Microsoft. Totul a avut loc la doar trei ore de la arestarea lui Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan și a altor două persoane. Vestea arestării celor patru nume grele a stârnit furtună printre persoanele anchetate în mega-afacerea Microsoft. Imediat s-a dat "alarma", iar Remus Truică (considerat unul dintre protagonistii dosarului Microsoft-EADS) i-a convocat de urgență la o discuție secretă pe o parte dintre afaceriștii și politicienii care au legatură cu ițele dosarului. Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu (doi dintre denunțătorii-cheie în dosarul Microsoft) și un "om de casă" al lui Dorin Cocoș au stabilit să se vadă în jurul prânzului într-un loc de taină, biroul lui Remus Truică, probabil ca să pună la punct strategia anti-DNA, susține siteul Cancan.ro.

Întrunirea a avut loc pe strada Atena, într-o clădire în care se află biroul lui Remus Truică (fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase). Paparazzii Cancan.ro au filmat momentele în care mai multe persoane-cheie din acest caz și-au făcut apariția la adresa unde fuseseră convocate. Incepand cu exact 12.59, rând pe rând, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul PSD Eugen Bejinariu si Gheorghe Stelian (un om de afaceri implicat în manevre cu drepturi litigioase) s-au prezentat la "bârlogul" lui Remus Truica.

Primul sosit a fost Dinu Pescariu, cel care a ajuns cu un minut înainte de ora 13.00. După un sfert de oră, acesta a ieșit din vilă pentru a-l întâmpina pe Eugen Bejinariu, semn că cei doi au vrut să schimbe câteva cuvinte între patru ochi, înainte de a incepe "ședinta de criză". Reamintim că Dinu Pescariu și Eugen Bejinariu sunt considerați principalii denunțători ai oamenilor de afaceri și politicienilor arestați în Dosarul Microsoft, fostul secretar general al Guvernului fiind și autorul declarațiilor incriminatoare la adresa cerlorlalți miniștrii.

Articol integral pe www.cancan.ro

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: