Evenimentul Zilei > Economie > Succesul este alcatuit dintr-o serie nesfarsita de obiective (P)
Succesul este alcatuit dintr-o serie nesfarsita de obiective (P)

Succesul este alcatuit dintr-o serie nesfarsita de obiective (P)

Invatam inca de la varste fragede ca pentru a obtine ceea ce ne dorim nu este suficient sa ne setam un obiectiv in minte. Drumul spre succes este presarat de alti mici pasi denumiti daruire, incredere, pasiune si perseverenta. Si o data cu finalizarea acestor pasi, mai invatam ca atingerea unui obiectiv conduce automat la setarea unuia nou, mai provocator decat precedentul. Astfel, se astern pe hartie istorii si povesti ale unor companii conduse de oameni ce au crezut cu tarie in scopul lor si care au indraznit sa priveasca spre viitor, cu incredere si determinare.

De la 50 de angajati, la peste 500

Gebrüder Weiss Romania este definita de astfel de oameni, ce au crezut in ei insisi si in companie si, prin daruirea lor, am format o echipa de peste 500 de colegi. Credem ca oamenii pregătiți profesional, încrezători, atitudinea proactivă și pozitivă stabilesc traiectoria de succes a unei companii si investim oricand in dezvoltarea personala si profesionala a acestora.

Acoperire teritoriala

Totodata, ne-am dezvoltat si teritorial, prin inaugurarea de noi sedii ce ne permit sa fim flexibili, sa ne adaptam tuturor situatiilor intampinate si sa oferim astfel solutii personalizate pentru fiecare cerere in parte. Indiferent ca aveti nevoie de servicii si solutii logistice, transport intern sau international, rutier, feroviar, aerian sau maritim, va stam la dispozitie cu experienta, competenta si performanta.

Portofoliu variat de clienti

Curiozitatea, ambitia si increderea in fortele proprii ne-au facut sa fim deschisi la proiecte dintr-o paleta larga de industrii, refuzand sa ramanem un furnizor de nisa. Ne-am dezvoltat un portofoliu de clienti din zone cat mai diferite (fmcg, retail, constructii, electrice si electrocasnice etc.) si am analizat atent particularitatile fiecarui domeniu in parte, punand accent totodată pe specificul si cultura clientilor nostri. Desi suntem familiarizati cu caracteristicile industriilor din portofoliu, stim ca o piata in miscare va aduce de la sine noi provocari. Dar, in acelasi timp, stim ca dezvoltarea si acumularea de cunostinte sunt posibile prin iesirea din zona de confort (sau aria de expertiza), de aceea acceptam cu entuziasm sa transformam imposibilul in posibil.

Am plecat la drum in 1994, ca un furnizor de nisa pe piata dinamica a transportului si a logisticii. Astazi, dupa 20 de ani, ne infatisam ca o companie matura, cu prezenta nationala, prin cele 9 filiale si puncte de lucru, cu peste 500 de angajati pasionati si afaceri in continua crestere. Privim cu incredere si entuziasm spre noul obiectiv si credem cu tarie in puterea fiecaruia dintre noi de a merge tot timpul inainte.  

Despre Gebrüder Weiss Romania
Compania Gebrüder Weiss are o experienta de peste 20 de ani in transport si logistica pe piata din Romania, furnizand de-a lungul anilor solutii logistice inteligente pentru clientii sai, bazandu-se pe o infrastructura nationala prin platforma logistica proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking si puncte de lucru situate in Bucuresti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Constanta, Craiova, Brasov si Oradea.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T. +40.372.678.500

E. [email protected]

http://www.gw-world.ro/newsletter-ro/