Evenimentul Zilei > Sport > Știrea momentului despre Michael Schumacher. Trebuia să fie o zi fericită, dar…
Știrea momentului despre Michael Schumacher. Trebuia să fie o zi fericită, dar…

Știrea momentului despre Michael Schumacher. Trebuia să fie o zi fericită, dar…

Aflat aproape de debutul în Formula 1, fiul lui Michael Schumacher, fostului campion mondial va avea nevoie de timp ca să confirme dacă este la fel de talentat ca și tatăl său.

Președintele Federației Internaționale de Automobilism, Jean Todt, unul dintre puținii prieteni care i-au mai rămas fostului mare campion, Michael Schumacher, după accidentul de schi pe care l-a suferit în urmă cu șapte ani, susține că tânărul, aflat înainte de debut, este talentat, însă nu numele este cel care pilotează mașinile.

Jean Todt a comentat, într-un interviu acordat publicației De Telegraaf, în legătură cu debutul în Formula 1 a lui Mick Schumacher, fiul de 21 de ani al lui Michael Schumacher. El a precizat că nu a discutată cu tatăl tânărului despre viitorul acestuia, astfel că nu poate da detalii despre ce crede acesta.

„Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1. Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau Lewis Hamilton”, a afirmat Jean Todt.

Starea de sănătate a campionului

Acesta a povestit că îl vizitează destul de des pe fostul mare campion, la locuința sa din Spania, unde s-a mutat în urmă cu trei ani. Michael Schumacher a dispărut din viața publică după accidentul teribil suferit la schi acum 7 ani, dar fostul campion mondial mai ține legătura cu câțiva prieteni, între care și Jean Todt, cu care a colaborat la Ferrari.

„El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună”, a mai povestit Jean Todt în interviul acordat publicației olandeze.

Starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1 este învăluită în mister, după accidentul de schi suferit în anul 2013, foarte puține fiind informațiile care au apărut în spațiul public.

Schumacher s-a mutat în Spania

Cu ocazia acestui interviu Jean Todt a mai confirmat o informația care circula în legătură cu locuința lui Michael Schumacher. Familia acestuia a achiziționat o vilă în insula Mallorca, care a aparținut lui Florentino Perez, președintele Real Madrid.

Pentru Villa Yasmin, așa cum se numește casa, familia Schumacher a plătit 30 de milioane de euro. Locuința este amplasată pe o proprietate de 15 mii de metri pătrați, are două piscine, sală de fitness, o grădină imensă și loc de aterizare pentru elicopter. Florentino Perez a vândut casa în 2017, după moartea soției sale.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: