Evenimentul Zilei > Sport > Dezvăluiri de ultima oră despre Michael Schumacher! Este greșit ce știam până acum
Dezvăluiri de ultima oră despre Michael Schumacher! Este greșit ce știam până acum

Dezvăluiri de ultima oră despre Michael Schumacher! Este greșit ce știam până acum

Au trecut 7 ani de la teribilul accident de schi al lui Michael Schumacher, fostul mare pilot german din Formula 1.

Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore (ex-managerul echipei Renault F1), a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Marele campion german din Formula 1 a intrat în comă după ce a suferit leziuni cerebrale în acel accident la schi, iar familia sa a decis să fie cât se poate de discretă în privința stării sale de sănătate. Jean Todt, fostul șef al scuderiei Ferrari, a mărturisit că l-a vizitat recent pe „Schumi”, dar nu a dat prea multe informații despre acest lucru.

„L-am văzut pe Michael. Luptă în continuare. Toată lumea știe ce accident nefast a suferit și prin ce necazuri a trecut. Dar are o soție extraordinară alături, are copiii aproape.

Și eu încerc să-l ajut și să aștept momentul în care voi putea face ceva concret și atunci nu voi ezita”, a spus Jean Todt, actualul președinte al FIA.

Veste uriașă transmisă de un prieten al lui Schumacher. Sper ca lumea să-l vadă în curând

„Comunică doar prin mișcarea ochilor”

În schimb, modelul Elisabetta Gregoraci participă la un reality-show în Italia și a fost suprinsă discutând cu alt concurent: „S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt”, a spus Gregoraci referitor la fostul campion mondial, potrivit El Mundo Deportivo.

Suprinzător, Elisabetta Gregoraci a mai spus despre pilotul în vârstă de 51 de ani că poate comunica într-un anume fel. „Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor”, a mai spus fosta soție a lui Flavio Briatore.

Până în acest moment, se cunoștea lucrul că Michael Schumacher este îngrijit de medici în locuința sa din localitatea elvețiană Gland, de lângă Geneva.

Amintim că Michael Schumacher a fost rănit extrem de grav la cap, în decembrie 2013, în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi. După ce a stat în comă indusă la spitalul din Grenoble până în iunie 2014, când a fost mutat la Spitalul Universității (CHUV) din Lausanne, Elveția, după care în locuința sa din Gland.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: