Evenimentul Zilei > Monden > Cât câștiga Mirela Vaida la debutul în televiziune. Condiții de lux pentru vedetă
Cât câștiga Mirela Vaida la debutul în televiziune. Condiții de lux pentru vedetă

Cât câștiga Mirela Vaida la debutul în televiziune. Condiții de lux pentru vedetă

A intrat în televiziune la o vârstă fragedă și a avut „lipici” la micile ecrane. Mai mult, deși debutantă, spune că a câștigat un salariu mai mare decât mama ei.

A cunoscut succesul în televiziune încă din perioada studenției. Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a apărut pe micile ecrane chiar în timp ce-și desăvârșea studiile superioare. În anul al 2-lea de facultate, ea prezenta un matinal la o televiziune. Era studentă la Drept, avea debit verbal și a avut parte de o ascensiune fulminantă.

Ea a precizat că, întreaga carieră pe care a avut-o în televiziune, a fost marcată de emisiunile în direct, nu de cele înregistrate. „În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a povestit Mirela Vaida pentru OK ! Magazine.

Ea a mai declarat că în acea perioadă locuia în cămin și se mândrea pentru că era luată „de la scară” de mașina acelei televiziuni. De asemenea, și salariul încasat era mulțumitor pentru acele vremuri.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţătoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a mai afirmat prezentatoarea show-ului Acces Direct.

„Nu mă gândeam să revin atât de repede”

„Nu m-am aşteptat niciodată să prezint ‘Acces direct’, o emisiune cu atâta vechime. Se ştia clar care este prezentatorul, care este formatul. În momentul în care am intrat în concediu pentru copil nu mai aveam nici un proiect, nu mă gândeam să revin atât de repede pe TV, chiar dacă mi-aş fi dorit.

Mă gândeam la proiecte de divertisment, care mi s-au şi propus, la emisiuni săptămânale, dar iată că am ajuns aici şi mă bucur. Mie îmi place contactul cu publicul zilnic. Îmi dă adrenalina de care am nevoie. Îmi doresc să schimbăm conţinutul, să aducem mai mult divertisment, mai multe ştiri pozitive, dar se întâmplă destul de multe nenorociri în România şi nu ne putem preface că nu ne pasă”, a mai spus Vaida.