PRO TV, lăsat cu ochii în soare. Celebra vedetă a ales Antena 1

PRO TV, lăsat cu ochii în soare. Celebra vedetă a ales Antena 1 Chefi la cuțite ar putea fi istorie. PRO TV s-a ocupat de tot. Sursa foto: Colaj EVZ

Apar noi informații despre viitorii jurați ai emisiunii „Chefi la Cuțite”. Filmările pentru show-ul culinar de la Antena 1 ar urma să înceapă imediat după sărbătorile de iarnă, într-un nou format. Juriul ar urma să fie format din patru bucătari printre care și Ștefan Popescu.

Ștefan Popescu ar urma să fie unul din cei patru jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite, deși l-am văzut de multe ori gătind în emisiunea matinală ”Vorbește Lumea” de la PRO TV. Dar, se pare că renumitul bucătar a ales să schimbe tabăra.

Ștefan Popescu, unul din cei patru jurați ”Chefi la Cuțite”

Ștefan Popescu are o adevărată carieră în spate. Nu mulți sunt cei care știu că bucătarul se poate mândri cu faptul că a gătit doi președinți importanți. Atât Francois Hollande cât și Petro Poroșenko au gustat din preparatele gătite de Ștefan Popescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte Popescu a fost invitat și în câteva ediții ale showului Chefi la Cuțite. Cu alte cuvinte contractul semnat cu postul de televiziune PRO TV este destul de permisiv. De altfel, bucătarul a mai bifat câteva prezențe în emisiunea Vorbește lumea în anul 2020 și ulterior a ajuns la Chefi la Cuțite ca invitat special în sezonul 11.

A gătit pentru Petro Poroșenko și Francois Holland

Separat de cariera impresionantă, Ștefan Popescu se poate lăudă și cu o familie minunată. Este tătic pentru doi băieți minunați. Pe pagina personală bucătarul spune că este optimist, vesel, calm și energic. Este un mare cinefil căruia nu-i plac plângăcioșii și nici leneșii.

Ștefan Popescu este chef-executiv pentru mai multe hoteluri și restaurante din București. Viitorul jurat de la Chefi la Cuțite a terminat Facultatea de Inginerie și Management Agro-Turistic specializarea maistru în artă culinară. De asemenea, este specializat în mâncarea vegetariană și dietetică, potrivit stefanpopescu.com.

Ștefan Popescu, unul din cei patru jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite

sursă foto: Facebook

Ștefan Popescu, artistul din bucătărie

Dincolo de aceste aspecte, Popescu a câștigat concursul național „Arena Bucătarilor” și a primit distincția de artist în bucătărie la Gala Premiilor Food and Bar. Producătoarea show-ului culinar „Chefi la Cuțite”, Mona Segall s-a regrupat repede după plecarea neașteptată a foștilor jurați: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Potrivit zvonurilor, Popescu alături de Orlando Zaharia împreună cu Richard Abou Zaki și Alexnadru Sautner vor fi noii jurați.