Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre procesul cu Antena 1 și oferta PRO TV

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre procesul cu Antena 1 și oferta PRO TV Cătălin Scărlătescu a ajuns la spital. Cum se simte faimosul bucătar. Sursa foto Instagram

După plecarea de la emisiunea „Chefi la Cuțite”, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre planurile de viitor și ofertele pe care le-a primit de la posturile de televiziune.

Cătălin Scărlătescu, după ce a plecat de la emisiunea ”Chefi la Cuțite” împreună cu ceilalți trei jurați, a vorbit despre proiectele viitoare și despre oferta pe care i-ar fi făcut-o trustul PRO TV. Invocând oboseala, cei trei bucătari au încetat colaborarea cu Antena 1, deși contractul lor expiră la finalul acestui an. Drept urmare, postul de televiziune i-a dat în judecată.

Cătălin Scărlătescu: „O să văd și eu ce pretenții au!”

Cătălin Scărlătescu încă nu știe nimic despre proces, de fapt spune fostul jurat de la ”Chefi la Cuțite”, nu l-a contactat nimeni de la Antena 1 care să-i aducă la cunoștință despre o eventuală acțiune în instanță.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vaga idee. Oficial, nu știu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanță, o să văd și eu ce pretenții au”, a spus chef Scărlătescu.

Cel care s-a autointitulat cel mai bun bucătar din galaxie a ținut să sublinieze că în cei șapte ani emisiunea a înregistrat audiențe record. Desigur, că nu a uitat nici aportul Monei Segall, producătoarea emisiunii căreia i-a urat numai de bine.

„Meseria nu mi-o poate lua nimeni”

Pe principiul meseria este brățara de aur, Cătălin Scărlătescu a subliniat că înainte de toate este bucătar. Iar acest lucru nu il poate lua nimeni. Dacă nu-și mai găsește loc pe micile ecrane, Scărlătescu poate oricând reveni la meseria care l-a consacrat.

Eu nu pot să spun decât atât: noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre, împreună cu Mona Segall, bineînțeles. Eu le doresc, din tot sufletul, să le tripleze.

Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”, a mai spus fostul jurat.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Sorin Bontea și Scărlătescu, oferte peste oferte. Sursa foto Youtube

Noua scenă a lui Cătălin Scărlătescu

Până la confirmarea zvonului că va începe un nou proiect la PRO TV, Cătălin Scărlătescu se focusează pe propriul business. Are un restaurant pe care vrea să-l deschidă și să-l promoveze în online.

„În momentul de față nu vreau nimic. Vreau să-mi dau drumul la restaurant și ăsta va fi noul meu ecran. Asta va fi noua mea scenă. Aici m-am apucat, cu niște prieteni din industrie, să facem niște chestii online, să facem o carte, niște rețete de călătorii. Ne apucăm să facem tot ce fac influencerii de pe planeta asta. Ne descurcăm singuri. Asta este viața mea privată, pe care nu mi-o poate lua nimeni”, a mai spus celebrul bucătar.

Nu în ultimul rând cheful a ținut să infirme zvonurile potrivit cărora colaborarea s-ar fi încheiat din cauza pretențiilor financiare. Nici vorbă de așa ceva, spune Cătălin Scărlătescu. Din nou celebrul bucătar a subliniat că nu este vorba de bani ci doar de oboseala care s-a acumulat de-a lungul multor sezoane.

Cum poți să scoți oboseala din mine

„Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu”, a punctat celebrul bucătar.

Cât despre cariera în televiziune, chef Cătălin Scărlătescu a explicat că are și ea rolul ei, dar meseria, bucătăria este pe primul loc. „Televiziunea este foarte bună, pentru că te vede, dar meseria mea de bază este bucătar. Eu, mâine, pot să mă duc să mă apuc din nou de omlete, burgeri, eu chiar fac festivaluri pe stradă pentru mii de oameni”, scrie Cancan.