Sorin Bontea a rupt legătura cu câștigătorul Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat între ei

Sorin Bontea a rupt legătura cu câștigătorul Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat între ei Sorin Bontea a rupt legătura cu câștigătorul Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram/ Sorin Bontea

Adrian Olteanu, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 4, a povestit cum este Sorin Bontea în spatele reflectoarelor. El a declarat că nu prea mai vorbește cu celebrul bucătar.

Sorin Bontea și Adrian Olteanu, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 4, nu mai păstrează legătura. El a declarat că vorbesc foarte rar, chiar dacă Bontea a fost mentorul lui. Acesta a mai spus că își dorește să fie bucătar, nu vedetă de televiziune.

Cum s-a schimbat viața lui Adrian Olteanu

Adrian Olteanu a explicat și de ce a dispărut din lumina reflectoarelor după ce a câștigat competiția de la Antena 1, dar și cum a evoluat cariera lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Profesez în același domeniu, nu cred că mă văd făcând altceva sau renunțând.Am acumulat extrem de multă experiență în tot acest timp, am deschis mai multe restaurante în diferite orașe din țară, ocupându-mă și de training personal.

În acest moment sunt imaginea fermei de Black Angus Fergus Farm, unde m-am implicat în producția de carne de vită Black Angus de calitate superioară și a unor produse cu eticheta verde, cu un gust natural. Sunt și imaginea firmei de distribuție materie prima din Constanța, specializată pe Horeca”, a spus Olteanu.

Nu mai păstrează legătura cu Sorin Bontea

Adrian Olteanu a declarat că relația lui cu Sorin Bontea s-a destrămat și că nu prea au mai vorbit. El a mai spus că s-a ferit cu orice preț de media și de televiziune pentru că nu și-a dorit niciodată să fie vedetă.

„De păstrat legătura e mult spus, dar un ”La mulți ani” de ziua lui și urări de sărbători… Nu sunt eu foarte sociabil din fire. Nu m-a schimbat, am rămas la fel, același om. Am încercat să mă feresc de media și camere, pentru că mă consider în continuare bucătar, nu vedetă de televiziune”, a spus câștigătorul din sezonul 4.

A gătit un preparat de 4000 de lei

El a mai povestit și despre rețetele pe care le-a făcut în ultima perioadă. Acesta a spus că a gătit un preparat de 4000 de lei, dar că i se pare un snobism și o pierdere de vreme. Adrian Olteanu consideră că poți face o mâncare luxury și din ingrediente ieftine.

„Ca și preparat scump e greu de spus, fiecare își poate cântări munca după bunul plac. Cred că mai corect ar fi cât de mult poți pune în valoare un produs ieftin și să îl transformi în ceva luxury. Dar pot spune că am lucrat și cu produse foarte scumpe, de la vită wagyu, până la condimente foarte scumpe sau chiar rare. E aberant să zic asta, dar am avut preparat la 4000 de lei, doar pentru snobism”, a spus el pentru Fanatik.