Evenimentul ZileiMondenCine sunt jurații noului sezon Chefi la cuțite. Antena 1 deja a luat marea decizie

Cine sunt jurații noului sezon Chefi la cuțite. Antena 1 deja a luat marea decizie

Cine sunt jurații noului sezon Chefi la cuțite. Antena 1 deja a luat marea decizie
Antena 1 a hotărât cine vor fi jurații noului sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Aceștia le vor lua locul lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Antena 1 a ales jurații noului sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Până acum, producătorii au vrut să amâne emisiunea pentru că nu găseau bucătari pe măsură, dar totul s-a rezolvat. Ciudat este că unii participanți de la casting nu au fost chemați nici până acum la filmări, chiar dacă au trecut primele probe.

Jurații noului sezon Chefi la cuțite

S-a mai aflat că Nicolai Tand nu este pe lista producătorilor de la Antena 1. Cei patru jurați care vor apărea în noul sezon sunt: Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner. Mona Segall i-a alespe aceștia după ce Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mai vină la filmări.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!”, s-a scris pe pagina de Instagram „Vipele Vesele”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🆅🅸🅿🅴🆁🅴🅻🅴 🆅🅴🆂🅴🅻🅴 (@viperele___vesele)

Chefi la cuțite ajunge în instanță

Chiar dacă a găsit noi jurați, Antena 1 continuă războiul cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Antena Group a înregistrat pe 23 noiembrie câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti.

Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”.Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au contract până la finalul acestui an.

Cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai participe la filmările noului sezon, care ar fi trebuit să înceapă în luna octombrie. Ei au spus că sunt prea obosiți și că preferă să plece de la Chefi la cuțite.

Reacția lui Cătălin Scărlătescu

După ce a aflat că a fost dat în judecată, Cătălin Scărlătescu a declarat că le dorește șefilor de la Antena 1 multă sănătate. Bucătarul a mai spus că se aștepta să ajungă în instanță, chiar dacă este nevinovat.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, `băi, v-a dat în judecată Antena!` Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu.


Accesează: