Stanciu, MĂRTURISIRI despre viața din Belgia: „Lumea nu te recunoaşte, nu vine la tine să te întrebe ce faci, să te pună să stai la poze...”

Stanciu, MĂRTURISIRI despre viața din Belgia:  „Lumea nu te recunoaşte, nu vine la tine să te întrebe ce faci, să te pună să stai la poze...”

Nicușor Stanciu, jucătorul lui Anderlecht Bruxelles, a făcut dezvăluiri despre viața pe care a găsit-o în Belgia.

Românul în vârstă de 23 de ani este cel mai scump transfer din istoria campionatului belgian (9,8 milioane de euro). S-a acomodat cu greu la Anderlecht, iar imediat a intrat în gura oamenilor de fotbal din Belgia, și nu numai. Până acum, a marcat șapte goluri pentru gruparea din Bruxelles, și a bifat cinci pase decisive. 

Stanciu a vorbit, pentru Dolce Sport, despre cum s-a putut adapta, de la prima ligă din România, la cea belgiană. „M-am acomodat destul de greu aici. E greu să faci o asemenea schimbare. În România eram acasă, oamenii sunt mai calzi, mai prietenoşi. Însă, pot spune că m-am acomodat bine, nu e expunerea pe care o aveam la Bucureşti. Poţi ieşi în oraş, lumea nu te recunoaşte sau nu vine la tine să te întrebe ce faci, să te pună să stai la poze. Avem o viaţă liniştită. 

Noi avem ca obiectiv câştigarea campionatului, însă un meci din Europa League, împotriva lui Zenit nu poate fi tratat cu indiferenţă. E foarte important să ne calificăm în optimi, avem un lot foarte bun şi cred că putem face faţă cu meciuri pe două fronturi, campionat şi Europa”, a declarat Stanciu, potrivit sursei citate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, internaționalul român a disuctat și despre transferurile lui Răzvan Marin (Standard Liege) şi Dorin Rotariu (FC Brugge): „Mă bucur pentru Răzvan Marin, la fel şi pentru Rotariu. Au ajuns la două echipe cu tradiţie mare în Belgia. Sper să joace cât mai bine. Echipele de aici au crescut foarte mult. Se promoează jucătorii tineri, e un campionat urmărit de multă lume. Foarte mulţi jucători pleacă în Spania, în Anglia, în Germania”.