Evenimentul Zilei > Actualitate > Spitalul plin de șoareci și urechelnițe a fost redeschis!
Spitalul plin de șoareci și urechelnițe a fost redeschis!

Spitalul plin de șoareci și urechelnițe a fost redeschis!

Spitalul-horror a fost deratizat! Mai precis, secţia Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud a fost redeschisă dupa o actiune de amploare a sanitarilor

Unitatea medicala din Aiud și-a reprimit bolnavii mutați din Secția de Pneumoftiziologie în data de 21 septembrie. Potrivit unui comunicat al DSP Alba, secţia a fost redeschisă la începutul acestei săptămâni. „ Acţiunile de dezinsecţie şi deratizare s-au finalizat în tot spitalul cu excepţia secţiei care a găzduit temporar pacienţii cât timp secţia a II-a, cea în cauză, a fost închisă. Inspectorii au fost informaţi că s-a demarat procedura de achiziţie a plaselor metalice la uşile de la terase. Conform recomandărilor DSP Alba şi a planului de conformare, Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud va intra într-un proces de renovare şi reparaţii în cel mai scurt timp”, se arată în comunicat.

Secţia respectivă fusese închisă după ce urechelniţe şi şoareci au fost filmaţi de pacienți în saloane, existenţa rozătoarelor fiind confirmată de directorul instituţiei, care a spus că spitalul este amplasat lângă un parc mare, iar şoarecii pot intra din cauza uşilor lăsate deschise. Pacienţii au fost mutaţi atunci într-o altă secţia, unde, de asemenea, au văzut şoareci mișunând pe sub paturi!