Spargeri în lanț la Constanța. Terminale pay point, furate din spațiile comerciale

Spargeri în lanț la Constanța. Terminale pay point, furate din spațiile comerciale

Polițiștii constănțeni sunt pe urmele unei grupări care, la sfârșitul săptămânii, au reușit să spargă mai multe centre comerciale din care au furat aparatele paypoint de încasare a plăților pentru utilități. Două terminale au fost smulse și ridicate, cu totul, la Constanța și alte două la Medgidia și Hârșova.

Persoane necunoscute au sustras, noaptea trecută, doua aparate tip pay point din două magazine alimentare din localitățile Medgidia, respectiv Hârșova. Hoții au operat spărgând pur și simplu ușile de la intrarea magazinelor și au furat payponturile, cu totul. Ținta hoților sunt banii dar polițiștii nu știu, deocamdată, ce sume erau în cele două terminale furate.

Hoții au operat, în weekend, și la Constanța unde, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au furat alte două aparate paypoint. Unul, în care se aflau 8300 de lei, după ce au spart un magazin din zona Cireșica, celălalt, în care erau 800 de lei, fiind ridicat din fața Gării Constanța, lângă fostul cap de linie al trolebuzelor. “În prezent politiștii constănțeni desfășoară activități  specifice pentru depistarea autorilor și tragerea lor la răspundere penală”, potrivit IPJ Constanța.

 

Ne puteți urmări și pe Google News