Spaniolul cu două aripioare implantate în creier. Nu se mai identifică cu specia umană

Spaniolul cu două aripioare implantate în creier. Nu se mai identifică cu specia umană Manuel de Aguas, primul spaniol transspecie. Sursa foto: Instagram

Manel de Aguas, un catalan în vârstă de 26 de ani, a adoptat o transformare unică începând din 2020, prin implantarea a două aripioare în creier. Acest artist, producător, cântăreț și interpret se identifică ca trans-specie.

Manel este astfel primul spaniol transspecie. Acesta a devenit cunoscut pe rețelele sociale, acolo unde postează diverse fotografii și unde are aproape 20.000 de urmăritori.

A cheltuit peste 13.000 de euro pentru a deveni transspecie

Spaniolul nu mai experimentează senzația de a fi uman, afirmând totuși că poate percepe umiditatea, temperatura și presiunea atmosferică.

Susține că a investit 13.000 de euro pentru a-și transforma visul de a deveni un câine în realitate, având întotdeauna dorința de a fi un „border collie”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceste tipuri de oameni denumite transspecii sunt peste tot în lume, deși rămân invizibili multora.

Transspecia reprezintă pe „cineva care a adăugat organe noi sau simțuri noi în corpul său care nu este în mod tradițional uman sau cineva care nu se identifică 100% cu specia umană”, a explicat spaniolul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Manel De Aguas (@maneldeaguas)

A mers în Japonia pentru a se opera

Manel de Aguas a explicat că aripioarele implantate sunt pentru el o extensie a corpului său, reevaluându-și astfel identitatea.

El a călătorit în Japonia pentru a efectua intervenția chirurgicală, deoarece medicii din Barcelona cu care a discutat au refuzat să își asume orice risc în ceea ce privește modul în care Manel dorea să își transforme aspectul.

transspecie

Manel de Aguas, primul spaniol transspecie. Sursa foto: Instagram

Spaniolul a menționat că, în curând după intervenție, a fost supus discriminării la locul de muncă. Desfășurându-și activitatea într-un muzeu, spaniolul a fost obligat să își îndepărteze aripioarele în timpul programului de lucru.

În cele din urmă, el a decis să păstreze implanturile în timpul serviciului, ceea ce a condus la concedierea sa.

Nu este singurul om transspecie

Dar spaniolul nu e singurul care spune că se identifică cu un animal. Și Tom Peters, în vârstă de 32 de ani, originar din Marea Britanie, afirmă că nu se identifică ca fiind uman și se consideră asemănător cu un câine dalmațian.