Sora lui Iulian Tănase, violatorul satanist supranumit „Lucifer”, a vorbit la Acces Direct, pe Antena 1, despre cazul fratelui său. Sora tânărului în vârstă de 25 de ani, reținut deja pentru 30 de zile, afirmă că victima a pus totul la cale și nu este, de fapt, o fată atât de cuminte, pe cât lasă să se creadă.

„În acea seară, nu știu să vă spun ce s-a întâmplat, dar știu că ea se cunoștea cu fratele meu de mai mult timp. Deci nu este prima oară când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo. Din câte știu eu, fata aceasta dorea să fie cu fratele meu. El nu a vrut, pentru că ea nu este o fată cuminte, așa cum știe toată lumea. Iar ea, prin chestia asta, a vrut să se răzbune. Dar ea nu a făcut nicio mișcare timp de trei luni, decât după ce s-au filmat aceste filmări”, afirmă sora satanistului din Giurgiu.

În continuare, ea întreabă de ce anume au apărut aceste filmări la trei luni după ritualul satanic în care adolescenta de 16 ani a fost violată. „ Aceste filmări au fost postate de o fată, care era și ea acolo! Se vede foarte clar pe imagini că nu este viol și că nu a fost forțată. Ea le-a postat ca să se răzbune, nu știu din ce motive, iar ea s-a dus la Poliție și a spus că a fost violată. De ce, nu știu!”.

Tănase Iulian Alexandru este în prezent arestat pentru 30 de zile sub acuzaţia de pornografie infantilă şi viol. Ofițerii DIICOT l-au prins pe Aeroportul Henri Coandă, când încerca să fugă din România.

Faptele incriminate în dosar s-au petrecut astă-vară, într-o fabrică părăsită din Giurgiu. Tânăra de 16 ani a fost drogată și apoi violată de Tănase Iulian în cadrul unui ritual satanic. Victima a fost tăiată cu cioburi, iar agresorul i-a băut sângele.

Anchetatorii se gândesc și la un scenariu șocant, în care „Lucifer” ar fi pus la cale un ritual de reîncarnare a fost sale iubite, decedate.

Întreg ritualul satanic, precum și violul au fost înregistrate pe cameră, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.