Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Sector 3 a efectuat , marți, o percheziție la sediul unei clinici medicale private, de unde au fost ridicate peste 1000 de documente privind eliberarea de fișe medicale pentru obtinere/preschimbare permis auto, pentru siguranța transportului și pentru permis port armă, întrucât există suspiciunea rezonabilă că au fost parafate fără consult sau că parafele aplicate aparțin unor medici care nu mai au contract cu această clinic, transmite Poliția Capitalei

Oficialii DGPMB au precizat că cercetările au fost demarate în luna aprilie, când un medic a formulat o sesizare cu privire la faptul că a fost informat de un terț că i-a văzut parafa pe un astfel de document. Medicul respectiv a sesizat Poliția având în vedere ca de peste un an a încheiat colaborarea cu clinica privată.

După efectuarea percheziției și ridicarea documentelor, au fost audiate mai multe asistente medicale ce își desfășoară activitatea în această unitate, iar administratorul societății a fost condus la sediul Poliției Sectorului 3.

Pentru clarificarea tuturor aspectelor urmează a fi solicitate la audieri persoanele ce figurează că au obținut documente medicale de la această clinică.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri oficiale.