Evenimentul Zilei > Monden > Şoc la Kanal D! Pleacă o vedetă care a scris istorie în televiziune şi vine o „prospătură”
Şoc la Kanal D! Pleacă o vedetă care a scris istorie în televiziune şi vine o „prospătură”

Şoc la Kanal D! Pleacă o vedetă care a scris istorie în televiziune şi vine o „prospătură”

Producătorii unei emisiuni cu mare succes la Kanal D au decis recent să o înlocuiască pe moderatoarea Andreea Mantea cu Cristina Mihaela Dorobanțu.

Mantea va fi înlocuită la Puterea Dragostei, difuzată de luni până vineri de la 11:00-12:00 și de la 17:00-19:00, iar în weekend între 16:00-18:00 și 19:00-20:00.

Anunţul oficial a dezvăluit că noua prezentatoare a show-ului de la Kanal D îi va cunoaște pe concurenții sezonului trei curând.

Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută publicului după ce a participat la „Bravo, ai stil!”, show moderat de Ilinca Vandici.

Ea a mai prezentat apoi show-ul „Îmi place dansul!”alături de Victor Slav şi a fost realizatoarea si prezentatoarea rubricii „Secrete între fete” din cadrul Teo Show.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerăbdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări.

Va fi o provocare frumoasă, pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care îşi caută sufletul pereche.

Sper să le port noroc concurenților! #godplans”, a fost anunţul lansat de Cristina Mihaela Dorobanțu pe pagina ei oficială de Instagram.

Unii dintre fanii Andreei Mantea au suferit un șoc la puţin timp după ce au aflat decizia mai-marilor de la Kanal D.

Fanii emisiunii au aflat că finala de la Puterea Dragostei va fi difuzată duminică, 26 iulie, dată la care Andreea Mantea va prezenta ultima oară îndrăgitul show.

Andreea Mantea a prezentat două sezoane ale emisiunii şi mai departe a decis să ia o pauză în care să dedice mai mult timp familiei.

Bruneta se va întoarce acasă împreună cu fiul său David, care a fost alături de mama lui în Turcia, în timpul filmărilor.

„A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia şi prietenii.

Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aştept să revin în Romania”, a declarat Andreea Mantea.

sursa: cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: