Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc în showbiz ! Legendarul actor român, internat! Are Covid-19? Îmi fac nevoile într-o…
Șoc în showbiz ! Legendarul actor român, internat! Are Covid-19? Îmi fac nevoile într-o…

Șoc în showbiz ! Legendarul actor român, internat! Are Covid-19? Îmi fac nevoile într-o…

Marele actor român de comedie a ajuns pe patul de spital cu mari probleme de sănătate, fiind ulterior testat pentru Covid-19.

Actorul de comedie Jean Paler, în vârstă de 67 de ani, care a muncit toată vara pe litoral pentru a-și ajusta veniturile, deoarece are o pensie de doar 940 de lei, a fost internat la spitalul „Tractorul” din Brașov, după ce a acuzat probleme cardiace.

Potrivit protocolului, el a fost testat de coronavirus, iar în așteptarea rezultatului, acesta a povestit despre condițiile grele din unitatea sanitară.

Jean Paler, care stă singur într-un salon, a făcut dezvăluiri pe patul de spital:

„Sunt de ieri la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”, a declarat Jean Paler.

Actor a povestit că în unitatea spitalicească nu există nici măca ro toaletă normală.

„Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar”.

Astfel, celebrul actor a ajuns la acest spital din cauza unor probleme cardiace:

„Am venit la spital pentru inimă și ce mă supără și m-am trezit  izolat și cu test Covid-19. Inima au lăsat-o pe plan secund. D-abia fac câțiva pași și obosesc”, a mai declarat legendarul actor.

Actorul are grave probleme de sănătate

„Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă.

Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap.

Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii.

Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”, a dezvăluit artistul într-un interviu oferit după ce a suferit intervenția chirurgicală din 2019, conform Cancan.