Evenimentul Zilei > Actualitate > Smiley și Simona Halep! Imaginea care SPUNE TOTUL despre ei. Ce reacție va avea Gina Pistol? Fanii sunt deja ÎN DELIR: „Ce pereche minunată”
Smiley și Simona Halep! Imaginea care SPUNE TOTUL despre ei. Ce reacție va avea Gina Pistol? Fanii sunt deja ÎN DELIR: „Ce pereche minunată”

Smiley și Simona Halep! Imaginea care SPUNE TOTUL despre ei. Ce reacție va avea Gina Pistol? Fanii sunt deja ÎN DELIR: „Ce pereche minunată”

Isterie în spațiul virtual, după ce Smiley a postat o imagine în care apare cu Simona Halep. Cei doi par a fi mai apropiați decât și-a imaginat toată lumea până acum.

Nu se știe care a fost prilejul care i-a adus împreună. Cert este că fanii lui Smiley au reacționat într-un mod neașteptat, mulțti dintre aceștia spunând că fac o pereche perfectă și că se potrivesc de minune. 

„Întodeauna o inspirație pentru mine”, a scris Smiley în dreptul fotografie cu Halep

„Vă stă foarte bine împreună! Vă recomand să rămâneți așa”, a comentat un utilizator, în timp ce altul a scris: „Mă bucur pentru voi, vă doresc multe realizări împreună și poate o căsătorie pe viitor”.

În același timp, un fan a comentat: „Vă stă bine împreună! Nu pierde o așa fată!. Sunteți făcuți unul pentru altul!”, în timp ce altul a scris: „Nu v-ar sta deloc rău împreună!”

„Eu cred că scânteia este aprinsă de mult” și „ce pereche minunată! Vă potriviți amândoi. Se vede de la distanță ce iubire mare e între voi”, au fost doar câteva din comentariile de pe Instagram.