Evenimentul Zilei > Actualitate > Smiley a recunoscut că e MILIONAR! Vedeta PRO TV are un succes NEBUN
Smiley a recunoscut că e MILIONAR! Vedeta PRO TV are un succes NEBUN

Smiley a recunoscut că e MILIONAR! Vedeta PRO TV are un succes NEBUN

Smiley și-a dobândit celebritatea ca artist muzical dar a devenit cunoscut pentru toate categoriile de vârstă, nu doar pentru tineri, odată cu participarea la show-ul PRO TV Vocea României. Smiley și Bartoș au constituit și perechea de prezentatori a show-ului Românii au talent, onorariul ridicându-se atunci la câteva zeci de mii de euro.

Artistul a anunțat că este in culmea fericirii pentru că a reușit să-și doboare recordul de fani adunați pe Instagram

”Sunt milionar pe Instagram! Vă mulțumesc pentru fiecare follow, like și repost dat”, le-a transmis Smiley tuturor fanilor care îi urmăresc contul.

Cineva l-a întreabat dacă și-a cumpărat abonații, iar Smiley i-a răspuns: ”100% natural, fără conservanți”.

Alt fan suspină la succesul lui: ”Acum ce-ți mai dorești de la viață?”. Evident că au apărut și glume pe seama acestui anunț: ”Dacă te tunzi, mai faci un milion”, i-a scris una dintre fane.

Adevărul este că Smiley este persoana publică cu cei mai mulți fani pe rețelele sociale având mai multe like-uri decât Simona Halep, Klaus Iohannis sau orice altă vedetă TV.

"Recent, conducerea trustului a incheiat o intelegere cu Smiley pentru sezoanele de "Vocea Romaniei", in calitate de jurat, si "Romanii au talent", pe post de prezentator. Artistul este extrem de apreciat, atat pentru abilitatile sale de pe micul ecran, cat si pentru seriozitatea sa fata de producatori, asa ca suma pentru care a acceptat colaborarea ajunge undeva pe la 40.000 de euro. E adevarat, ea e mai mica decat in anii precedenti, insa in perioada de criza este perfecta", au spus persoane din preajma cantaretului pentru wowbiz.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: