Evenimentul Zilei > International > Slovacia: Sunetele apocaliptice declanșate de HAARP? Video şocant în articol
Slovacia: Sunetele apocaliptice declanșate de HAARP? Video şocant în articol

Slovacia: Sunetele apocaliptice declanșate de HAARP? Video şocant în articol

Sunetele misterioase care au fost auzite pe întreg teritoriul Slovaciei au fost asociate cu teorie unui control climatic. Sunetele înspăimântătoare veneau dintr-o sursă necunoscută.

Clipul a fost postat de Martin Mikuas pe YouTube, care a scris: "Un fenomen interesant de nori pe cer și un ton misterios apocaliptic". Toată lumea a asociat  norii și sunetele misterioase cu HAARP care, în opinia lor, se afla în spatele tuturor acestor lucruri.

Un fenomen noros interesant pe cer și un apocaliptic sunet care se poate asculta în acest video.

Acestea mai pot fi asociate cu schimbări atmosferice sau emisii acustice de joasă frecvență. Cauzele apariției lor sunt diferite: cutremure, erupții vulcanice, uragane, furtuni, intervenții artificiale în atmosferă sau în mantaua pământului. Ceva foarte ciudat se petrece în ultimii ani în atmosfera de pe planetă, titrează dailystar.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.