Evenimentul Zilei > Sport > Situație umilitoare pentru Ronaldo, la restaurant. De necrezut cum a reacționat superstarul portughez
Situație umilitoare pentru Ronaldo, la restaurant. De necrezut cum a reacționat superstarul portughez

Situație umilitoare pentru Ronaldo, la restaurant. De necrezut cum a reacționat superstarul portughez

Cristiano Ronaldo s-a trezit că nu are acces la o masă a localului preferat din Torino. Patronul a rămas uimit.

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, are un restaurant preferat în orașul piemontez, pe care îl frecventează foarte des. Însă, într-una dintre vizite, superstarul portughez a avut problemele. Ușile nu i s-au deschis la fel de ușor ca de fiecare dată și a fost nevoit să aștepte zeci de minute. Povestea a fost spusă de proprietarul localului „Casa Fiore”. Deși a fost pus în situația de a la o masă improvizată, fotbalistul nu s-a supărat și a avut răbdare.

„Într-o zi, Cristiano Ronaldo m-a sunat să rezerve o masă pentru 3 persoane la ora 21:00. Evident, am zis OK direct, apoi m-am gândit: «Și acum cum fac?» Știam că restaurantul era full, dar, văzând ora m-am gândit că dintre cei care au rezervare la 19:00 vor pleca până la 21:00.

Ca să stau liniștit, am împrumutat o masă de la restaurantul vecin și am pus-o într-un colț. Cristiano, Georgina și fiul lor, Cristiano Jr au ajuns la ora 20:00. Nu știam ce să fac. Clienții erau toți șocați, nimeni nu mai scotea un cuvânt. Mai mult, clienții nu mai voiau să plece, erau obsedați de CR7. Așa că l-am invitat pe Cristiano să aștepte la masa improvizată, dar timpul trecea și nimeni nu se ridica să plece”, a povestit patronul restaurantului pentru rompipallone.it.

„A așteptat 40 de minute fără să comenteze”

„Cristiano nu a comentat în niciun moment, s-a purtat exemplar la fel ca și Georgina și Cristiano Jr. Atunci, am înțeles că Ronaldo, deși e un star mondial și e cel mai bun fotbalist din lume, e mai ales un tip respectuos. Vă asigur că am văzut fițe de la persoane mult mai puțin celebre într-o astfel de situație. Unii au plecat după 5 minute de așteptare. Cristiano însă a așteptat 40 de minute fără să comenteze. E cu adevărat un tip fantastic!

Înainte de hattrick-ul contra lui Atletico Madrid m-a întrebat cum mă cheamă și după meci a venit cu două tricouri semnate. E un tip senzațional, cu o inimă mare”, a mai declarat proprietarul,

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: