Evenimentul Zilei > Monden > Iubita lui Ronaldo, apariție de vis la Festivalul de la Venezia. Georgina a pășit singură pe covorul roșu
Iubita lui Ronaldo, apariție de vis la Festivalul de la Venezia. Georgina a pășit singură pe covorul roșu

Iubita lui Ronaldo, apariție de vis la Festivalul de la Venezia. Georgina a pășit singură pe covorul roșu

Iubita fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus Torino, și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Venezia singură.

În vreme ce Cristiano Ronaldo își petrece timpul în cantonamentul echipei naționale a Portugaliei, iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, atrage priviri și comentari admirative pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Venezia.

Frumoasa spanioloaică Georgina Rodriguez a avut o apariție fulminantă la spectacolul de premieră al filmului „The Human Voice”. Îmbrăcată într-o rochie lungă, roz, despicată până la coapsă, iubita fotbalistului portughez a făcut senzație printre fotografii și curioșii veniți să privească vedetele.

Conștientă de frumusețea ei, și de faptul că stârnește admirația oricărui bărbat, Georgina a defilat spre intrarea în sala de spectacol ca și cum ar fi fost pe un podium de prezentare a modei, ținându-și cu mâna, în dreptul feței, o mască de aceeași culoare cu rochia. De-a lungul drumului ea a oprit și a pozat, în diferite ipostaze, lăsându-se admirată de fotografii care îi vânau fiecare mișcare. Filmul cu defilarea de pe covorul roșu de la Veneția a fost postat de contul de instagram al frumoasei brunete.

După ce a asistat la film, iubita lui Cristiano Ronaldo a îmbrăcat o altă rochie, de culoare neagră, la fel de spectaculoasă, creație a designerului Lia Stublla și a mers la petrecerea organizată cu prilejul premierei.

De altfel, modelul spaniol și-a anunțat prezența la festivalul de film încă din urmă cu câteva zile, când a făcut o postare pe contul personal de Instagram:

„Iată-mă mergând spre Venezia”, a scris ea în dreptul unei fotografii realizate chiar lângă scara avionului.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt împreună de aproape patru ani, cei doi cunoscându-se în 2016, la Madrid. Georgina lucra într-un magazin al unei firme de lux celebre, ca asistent manager, când s-au cunoscut. Ea a spus că a fost dragoste la prima vedere. Relația lor n-a început, însă, chiar atunci. A fost nevoie să se revadă la un alt eveniment, după câteva zile, pentru a începe să se întâlnească.

Deși sunt împreună de foarte multă vreme și au o fetiţă, Alana Martina în vârstă de trei ani, cei doi nu sunt căsătoriți oficial. Abia în aceste zile a început să se vorbească din ce în ce mai des despre o posibilă căsătorie.

De altfel, ei formează o adevărată familie, dat fiind că modelul se ocupă și de îngrijirea celorlalți trei copii ai starului portughez, Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

 

View this post on Instagram

 

Una experiencia de película: Venecia y Almodóvar 📽❤️🌟🎞📸 #venicefilmfestival #almodovar #labiennaledivenezia #biennale2020 #venezia77 #georginarodriguez

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on