Evenimentul Zilei > Actualitate > Sinucidere șocantă în România. S-a spânzurat în biroul său
Sinucidere șocantă în România. S-a spânzurat în biroul său

Sinucidere șocantă în România. S-a spânzurat în biroul său

Un psiholog foarte apreciat de la cunoscutul Institut de Psihiatrie Socola a decis să își încheie socotelile cu viața.

Marți, un psiholog faimos a fost găsit spânzurat la Centrul de Sănătate Mintală din municipiul Iași, de către un psihiatru din cabinetul vecin. Incidentul a avut loc la centrul care face parte din Institutul de Psihiatrie Socola de pe strada Lascar Catargi.

S-a spânzurat cu un dispozitiv improvizat de un cadru metalic din birou

Bărbatul care a recurs la gestul extrem se numește Cristian Petrescu. Trupul său neînsuflețit al a fost ridicat de la Centrul de Sănătate Mintală. Se pare că bărbatul ar fi fost găsit spânzurat cu un dispozitiv improvizat de un cadru metalic din biroul său. Momentan nu se cunoaşte motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la suicid. La fața locului s-au deplasat criminaliștii și un echipaj de poliție. Ar fi vorba despre un psiholog în vârstă de 50 de ani.

psiholog Iasi

Potrivit Ziarul de Iași, bărbatul era căsătorit, avea doi copii, dintre care unul cu probleme de sănătate, pe care îl îngrijea alături de soţie. Angajaţii cu care au vorbit reporterii publicației presupun că că de acolo „provine necazul lui”.

„Ştiam toţi că are probleme cu copiii, era un om foarte retras, nu prea ştiam de ce, care este motivul. Au venit pacienţii care erau programaţi la el şi atunci fetele de la recepţie au încercat să îl sune şi nu a răspuns, uşile erau închise la birou, atunci a fost găsit”, a declarat un medic care lucrează la Centrul de Sănătate Mintală de la Socola.

Potrivit Libertatea, care citează declarațiile mai multor colegi ai psihologului, bărbatul ajunsese la muncă cu 30 de minute mai devreme, respectiv la 12.30. Acesta avea mai multe programări cu pacienții după-amiază. Însă când a intrat în holul unității medicale a trecut de mai mulți colegi, adunați la recepție, fără să îi salute. Bărbatul a urcat la etajul 1, unde se află cabinetele psihologilor, la parter fiind birourile de consultație ale psihiatrilor. Biroul lui Cristian Petrescu este ultimul din hol, un loc izolat.

Sursa foto: Ziarul de Iași