Evenimentul Zilei > Social > Simulare BACALAUREAT, 2018. Proba la LIMBA ROMÂNĂ le-a dat bătăi de cap elevilor. Care au fost SUBIECTELE
Simulare BACALAUREAT, 2018. Proba la LIMBA ROMÂNĂ le-a dat bătăi de cap elevilor. Care au fost SUBIECTELE

Simulare BACALAUREAT, 2018. Proba la LIMBA ROMÂNĂ le-a dat bătăi de cap elevilor. Care au fost SUBIECTELE

Elevii din clasele a XI-a și a XII-a au susținut, luni, proba la Limba și literatura română în cadrul simulării probei scrise din examenul naţional de Bacalaureat 2018.

SIMULARE BACALAUREAT 2018. Marți simularea va continua cu Limba şi literatura maternă, miercuri elevii vor susţine proba obligatorie a profilului, iar joi proba la alegere.

Sursă foto: antena3.ro

SIMULARE BACALAUREAT 2018. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8.30.

SIMULARE BACALAUREAT 2018. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

SIMULARE BACALAUREAT 2018. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

SIMULARE BACALAUREAT 2018. Rezultatele vor fi comunicate pe 30 martie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.