Evenimentul Zilei > Social > SIMULARE BAC 2018. Au apărut SUBIECTELE la GEOGRAFIE, BIOLOGIE și CHIMIE
SIMULARE BAC 2018. Au apărut SUBIECTELE la GEOGRAFIE, BIOLOGIE și CHIMIE

SIMULARE BAC 2018. Au apărut SUBIECTELE la GEOGRAFIE, BIOLOGIE și CHIMIE

SIMULARE BAC 2018. Joi, 22 martie, elevii de clasele a XI-a şi a XII-a susţin simularea la a treia probă scrisă a Bacalaureatului, cea la alegere, în funcţie de profil sau specializare

SIMULARE BAC 2018

Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţie, joi, 22 martie, va avea loc cea de a treia probă  simulării bacalaureatului 2018. Liceeni vor susţine simularea la proba la alegere, în funcţie de profil sau specializare. Astfel, elevii de la real vor putea susţine simularea la biologie, fizică, informatică sau chimie, iar cei de la uman, la geografie, psihologie, filosofie sau economie.

Luni, 19 martie, elevii au dat simluarea la limba şi literatura română, iar miercuri, 22 martie, pe cea la proba obligatorie de profil, matematică sau istorie.

SIMULARE BAC 2018 GEOGRAFIE, BIOLOGIE, ECONOMIE Conform datelor centralizate de către Ministerul Educaţiei, la nivel naţional, s-au înscris peste 300.000 de elevi la această simulare.

Rezultatele vor fi comunicate vineri, 30 martie. Notele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.