Simona Halep, manipulată de Mouratoglou, crede CTP

Simona Halep, manipulată de Mouratoglou, crede CTP Simon Halep. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Ultimele declarații pe care Simona Halep le-a făcut despre Patrick Mouratoglou n-au fost pe placul gazetarului Cristian Tudor Popescu. Fostul număr unu în ierarhia tenisului feminin l-a iertat pe Patrick Mouratoglou, unul dintre cei responsabili în cazul de dopaj cu Roxadustat. Caz care a scos-o pe Simona din circuitul mondial, vreme de un an și  jumătate.

Cristian Tudor Popescu face noi declarații în cazul Simona Halep

Într-un interviu pentru o publicație străină, Simona Halep l-a disculpat pe fostul ei antrenor, spre nedumerirea gazetarului Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a analizat meciul fostului lider pe zgură, dar și interviul pe care sportiva din Constanța l-a dat pentru site-ul amintit.

Simona Halep l-a disculpat pe Patrick Mouratoglou. În fața judecătorilor de la TAS, fostul tehnician al Simonei și-a asumat toată vina în cazul suplimentului contaminat cu Roxadustat. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a remarcat atitudinea de clemență a Simonei pentru cel care se face vinovat de suspendarea de un an și jumătate.

Simona Halep în parc

Simona Halep. Sursa foto: Arhiva EvZ

„Nici pentru Daren Cahill nu știu dacă facea astat”

„Mai mult, s-a apucat să spună că Mouratoglou n-a manipulat-o, că ea a avut încredere în el și a fost o greșeală. Văd că Simona este dispusă în continuare să-l apere până în pânzele nici măcar albe, până în pânzele negre... Nici pentru Darren Cahill nu știu dacă făcea asta! Dar iată că pentru Mouratoglou o face.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spune că n-a manipulat-o, dar faptul că în două înfățișări la rând în fața celor de la tribunalul independent Sport Resolutions n-a spus absolut nimic, n-a menționat nimic despre suplimentul cu colagen pe care l-a luat, ea știa foarte bine că l-a luat!”, a declarat Cristian Tudor Popescu, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popresu. sursa: arhivă EVZ

„Simona Halep a fost manipulată”

Afirmațiile făcute de  Simona Halep nu au fost pe deplin înțelese de gazetar. Acesta din urmă a opinat că sportiva din Constanța ar fi fost manpulată de Patrick Mouratoglou, în condițiile în care Simona a luat suplimentul respectiv la recomandarea fostului ei antrenor.

„Era din dieta ei zilnică și fusese luat la recomandarea lui Mouratoglou, ca să-i îmbunătățească articulațiile, mobilitatea. Ori ea n-a spus nimic! Ori Mouratoglou a rugat-o să nu spună, ori ea nici n-a știut. Asta este manipulare! Îmi pare rău pentru Simona.

Dar văd că Simona Halep își menține astfel de declarații în condițiile în care, un an de zile, care a însemnat aproape un iad pentru ea, Mouratoglou nu a recunoscut că este 100% vinovat de acel supliment pe care i l-a dat. Simona e vinovată pentru alte lucruri, nu pentru asta. De asta spun că nu înțeleg această atitudine a ei”, a mai spus respectatul gazetar.