Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep, gest inexplicabil față de fostul ei antrenor, Darren Cahill
Simona Halep, gest inexplicabil față de fostul ei antrenor, Darren Cahill

Simona Halep, gest inexplicabil față de fostul ei antrenor, Darren Cahill

Recent, Darren Cahill, cel mai bun antrenor din toată cariera Simonei Halep, a dezvăluit tacticile pe care le-a folosit pentru a o ajuta pe jucătoarea de tenis să devină campioană de Grand Slam. Acesta a povestit că l-a folosit pe Rafael Nadal drept exemplu de urmat, iar asta ar fi ajutat-o pe jucătoarea de tenis să se autodepășească. Totuși, asta nu explică gestul Simonei față de fostul antrenor, care a șocat pe toată lumea.

Simona Halep i-a dat „unfollow” pe Instagram antrenorului Darren Cahill, iar gestul său este unul mai mult decât șocant și greu de înteles în condițiile în care tehnicianul a ajutat-o foarte mult în carieră și a fost unul dintre cei care au susținut-o după ce s-a declanșat scandalul de dopaj. A făcut chiar și un drum la București pentru a se întâlni cu ea după ce au apărut acuzațiile.

Fanii au fost primii care și-au manifestat nedumerirea și s-au întrebat dacă nu cumva între cei doi nu a existat un conflict. „Ce naiba ai făcut?”, a întrebat unul dintre cei care au sesizat momentul. „De ce i-a dat unfollow lui Darren?”, a întrebat, surprins, un utilizator de Twitter din SUA, iar o fană din România i-a replicat: „Nu am nicio idee! Ea are obiceiul de a le da unfollow oamenilor!”.

Simona Halep este în continuare suspendată provizoriu, chiar dacă – recent –  jurnaliștii francezi au anunțat că sportiva are speranțe că va putea să înceapă sezonul viitor la timp.

Lucrurile sunt destul de departe de adevăr, deși au apărut informații că s-ar fi aflat cum a ajuns celebrul Roxadustat în corpul jucătoarei. Simona folosește mai multe produse nutritive care sunt produse într-o fabrică de medicamente și se speculează că acolo s-ar fi produs contaminarea. Rămâne de văzut dacă în momentul în care se va judeca situația aceste argumente vor fi luate în seamă.

Darren Cahill a mai mărturisit  cât de mult o admiră pe Halep

„Am stat cu mândrie în admirație față de persoana în care s-a maturizat. Integritatea Simonei este ireproșabilă. Onestitatea a fost întotdeauna cea mai mare putere și cea mai mare slăbiciune a ei”, a mai subliniat fostul antrenor al campioanei noaste.

„Tenisul e un sport brutal, chiar e. E dificil să ajungi în vârf. E complicat să faci un ban în tenis. Sunt atât de multe țări concurând pentru aceeași bucată de succes, încât trebuie să fii 24/7 dedicat total tenisului: fizic, tehnic și tactic.

Nu contează care este obiectivul, ci să încerci să devii cât de bun posibil. Poți să îți dai seama dacă un jucător este antrenabil încă din primele minute petrecute alături de ei, și asta o faci prin modul în care te ascultă, dacă sunt curioși, dacă pun întrebări.

Dacă nu pun întrebări și nu sunt curioși, ajungi să îi antrenezi prin ochii tăi, și nu prin ochii jucătorului. Cu cât mai multe întrebări pune jucătorul, atât devine antrenorul mai informat”, a concluzionat Darren Cahill.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: