Simona Halep, revedere emoționantă cu bărbatul care i-a marcat viața. Au avut multe să-și spună

Simona Halep, revedere emoționantă cu bărbatul care i-a marcat viața. Au avut multe să-și spună Simona Halep s-a întâlnit cu Darren Cahill. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Simona Halep a avut parte zilele acestea de o revedere de suflet. Constănțeanca s-a întâlnit cu fostul ei antrenor Darren Cahill.

Simona Halep, întâlnire cu Darren Cahill

Simona Halep s-a întâlnit cu fostul ei antrenor Darren Cahill.

Cei doi au depănat amintiri din perioada în care făceau echipă și obțineau rezultate impresionante.

Sportiva a postat o poză pe rețelele de socializare alături de antrenorul australian.

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep, tenis

Fanii lui Halep au trimis aprecierile și comentariile lor

Simona Halep și-a arătat recunoștința față de antrenorul cu care a câștigat mai multe trofee:

„Sunt fericită să petrec ceva timp alături de acest super-om. Un antrenor grozav, dar un prieten şi mai bun", a spus Simona.

Întâlnirea a avut loc înainte ca sportiva să revină pe teren pentru participarea la Sports festival. La acest eveniment, Simona și-a confirmat participarea în urmă cu mai mult timp și va face pereche cu Andrei Pavel.

Simona Halep

Simona Halep va evolua alături de Andrei Pavel împotriva unor nume mari ale sportului

Adversarii celor doi de la Sports festival sunt Andre Agassi și Steffi Graf, jucători marcanți ai acestui sport.

Pe lângă revederea cu Simona, Darren Cahill a sărbătorit și performanța recent obținută a unui jucător pe care îl antrenează. Săptămâna trecută, italianul Janick Sinner a devenit liderul mondial.

Simona Halep a lăudat și performanța înregistrată de tânărul tenisman din peninsulă. Aceasta este convinsă că mare parte din merit îl are și antrenorul alături de care a scris istorie:

„Ce șanse sunt, când el are numărul 1 mondial acum? M-am bucurat tare mult. Și chiar i-am scris în timpul meciului și mi-a răspuns după. Mă bucur tare mult pentru ei, pentru amândoi. L-am cunoscut și pe Sinner, e un băiat extraordinar și e serios și merită să fie acolo", a transmis sportiva.

Darren Cahill i-a fost mentor Simonei pentru ani buni în perioada în care constănțeanca scria istorie în tenisul mondial.