Evenimentul Zilei > Monden > Simona Gherghe lansează bomba. „M-am decis să vorbesc”
Simona Gherghe lansează bomba. „M-am decis să vorbesc”

Simona Gherghe lansează bomba. „M-am decis să vorbesc”

Fosta prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”, Simona Gherghe s-a hotărât să vorbească despre cel mai mare secret al ei.

Vedeta a fost toată viața chinuită de faptul că nu are copii, iar momentul în care visul i s-a împlinit, în sfârșit, a fost cea mai fericită femeie.

„M-am decis să vorbesc despre o perioadă dificilă din viața mea. Mă știți, sunt un om discret și nu dau din casă prea mult. Însă Libresse România m-a convins că e bine ca și povestea mea să fie auzită. M-am chinuit mult să am copii. Aproape doi ani de zile, am tot mers la medicul ginecolog, căci nu puteam să rămân însărcinată. Au urmat tratamente de stimulare ovariană, ecografii peste ecografii, teste de ovulație, așteptare și dezamăgire. și peste toate astea, întrebarea obsesivă a celor pe care îi întâlneam: “dar tu când faci un copil?” Ce să le fi spus? Că mă doare? Că nu știu să le răspund? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?

Cum știți deja, povestea mea e una cu final fericit. Sunt mamă a doi copii, însă multe alte femei suferă de infertilitate și se luptă și cu prejudecățile celor din jur. Știu că multe dintre voi ați obținut cu greu o sarcină, altele încă visați să vă strângeți puiul în brațe. Vă invit să vă spuneți și voi povestea. Ajută să știi că nu ești singură! Să lăsăm #PovestileDinNoi să fie auzite!”, a dezvăluit Simona Gherghe, pe Facebook.

Simona Gherghe a rupt tăcerea, fanii au aplaudat-o

Anunțul că Simona Gherghe este însărcinată a bucurat enorm pe fanii acesteia care i-au trimis sute de mesaje de încurajare.

„Felicitări, Simona, ești o mămică fericită, dar nu văd ceva greșit dacă erai întrebată „când faci un copil” și răspundeai ”ne dorim, dar momentan nu se întâmplă! Asta este problema generală a tinerilor de astăzi, cred că din cauza stresului mare si a vieții haotice pe care o trăiesc tinerii!”, ”Eu știu despre ce vorbești, am trecut și eu prin aceeași situație. Am făcut tratamente peste tratamene 12 ani. La 38 de ani, după un FIV, am născut gemeni, un baiat cu ochii albaștri și o fetiță, au azi 13 ani. Sunt soarele meu și mândria mea. Vă îmbrățișez cu drag!”

„Te înțeleg, 16 ani am trecut prin faze din astea. Dupa 16 ani …tratamente ….am 2 copii, o fetiță si un băiat…mulțumesc lui Dumnezeu că mi i-a dat!”, ”Felicitări, Simona, să-ți trăiască copiii, să fiți fericiți, gura lumii și vântul nu-i poate opri nimeni”, ”Felicitări! Vă admir în tot ce faceți…atât pe plan professional, cât și …familial..! Și eu am așteptat 6 ani până am devenit mămică ..ajunsesem la disperare chiar..la mine a fost cu totul altă poveste….am luat pastile 5 ani, anticoncepționale….cu toate că dna doctor ginecolog m-a încurajat în tot timpul ăsta …îmi spunea să am răbdare că într-un final o să devin mămică….tocmai de aceea nu aș mai sfătui pe nimeni să ia întâi anticoncepționale și după aceea să aștepte ani și ani să devină mămică …sau chiar poate să fie un deznodământ tragic …să nu mai poată avea copii niciodată …finalul meu a fost fericit…sunt mama unui băiat ….acum are 14 ani ..sau dacă totuși vor să ia .. să ia …pastile. ..că se zice că nu sunt chiar atât de puternice ….dar măcar după ce au deja un copil…părerea mea…!Multă sănătate și numai bine!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Simona la postare.