Evenimentul Zilei > Monden > Simona Gherghe a dat cărțile pe față pe platoul de filmare. „O să fie cu iubire”
Simona Gherghe a dat cărțile pe față pe platoul de filmare. „O să fie cu iubire”

Simona Gherghe a dat cărțile pe față pe platoul de filmare. „O să fie cu iubire”

După doi ani de absență de pe platourile de filmare, Simona Gherghe a revenit cu forțe proaspete.

Simona este acum prezentatoarea unei noi emisiuni de la Antena 1, „Mireasa”. Acest reality-show este la prima ediție, iar Simona încearcă să se acomodeze din nou cu reflectoarele.

Ea i-a primit cu zâmbetul pe buze pe cei șase băieți care au intrat în casa „Mireasa”, dornici să-și cunoască marea iubire. Aceștia nu au venit singuri, ci însoțiți de mamele lor.

„Bun găsit, dragii mei. Mă bucur că am revenit, mi-era dor de atmosfera platoului, mi-era dor de telespectatorii Antenei 1, pentru că știu că și voi mi-ați scris și m-ați întrebat când te întorci. De acum o să ne vedem cam în fiecare zi, până sâmbătă. O să fie cu iubire”, a spus Simona Gherghe, la începutul emisiunii

Cei cinci băieți care au intrat în casă însoțiți de mamele lor, respectiv o mătușă, sunt Cătălin Căruțașu, David Stanciu, Radu Bobelică, Ștefan Luca și Ionuț Ungureanu. Unul singur, Mihai Dumitru, a fost singurul concurent de la „Mireasa”, care a intrat în casă singur.

Dacă în primul sezon al emisiunii băieții și fetele au locuit împreună, acum ei locuiesc în case separate.

„Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise’, au declarat surse de la emisiune.

Simona Gherghe a făcut un anunț oficial, pe rețelele de socializare, despre întoarcerea ei pe micul ecran.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune.

N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a dezvăluit Simona Gherghe, potrivit cancan.ro .