Evenimentul Zilei > Monden > Showbiz-ul românesc fierbe. Vedeta noastră, din nou mămică? Bucurie fără margini în familia lor
Showbiz-ul românesc fierbe. Vedeta noastră, din nou mămică? Bucurie fără margini în familia lor

Showbiz-ul românesc fierbe. Vedeta noastră, din nou mămică? Bucurie fără margini în familia lor

Anda Adam și-a găsit fericirea lângă omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci. Vedeta i-a jurat dragoste veșnică după ce a fost cerută de soție în cea mai spectaculoasă locație din lume. Aceasta a mai făcut un anunț important! Este însărcinată?

Anda Adam iubește din nou! Vedeta trăiește clipe de neuitat pe plan profesional și personal. Iubitul ei a făcut pasul cel mare, iar o serie de lucruri bune au apărut în viața artistei.

„O relație matură, bazată pe încredere, iubire, familie! Amândoi credem și ne dorim aceleași lucruri. Avem deja experiență și poate că asimilăm și cernem mult mai bine acum anumite lucruri, responsabilități, greșeli. Suntem orientați spre lucruri constructive!

Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă.

Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, a mărturisit Anda Adam.

Anda Adam, din nou mămică?

Cuplul are copii din căsnicii anterioare și se implică în fiecare zi în creșterea lor. Anda Adam a povestit că își dorește un copilul cu viitorul ei soț și că așteaptă cu nerăbdare să se întâmple minunea.

„Fetiţele noastre se înțeleg extraordinar de bine. Evelin mereu a căutat compania unui alt copil, și mereu a avut zile când mă ruga să îi găsesc prietenii ei, doar să vină să petreacă timp împreună. Știți cum sunt copiii. Acum, cumva am rezolvat și problema asta.

Pentru că nu vă mai fi în anumite zile singură, ci va avea o surioară care se joacă cu ea. Ele se înțeleg bine și învață lucruri noi una de la alta. Evelin are un caracter mai puternic, cu curaj. Și Nicole învață de la ea aceste lucruri. Nicole este mai finuță, mai feminină, iar Evelin învață acest lucru de la ea. Se completează foarte bine una pe cealaltă și au foarte multe lucruri în comun.

Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”, a mai declarat Anda Adam pentru Ciao.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: