Shakira, un nou mesaj pentru Pique. „Tu ieșeai după mâncare și eu mă gândeam că e monotonie”

Shakira, un nou mesaj pentru Pique. „Tu ieșeai după mâncare și eu mă gândeam că e monotonie” Shakira riscă 8 ani de închisoare. Este anchetată din nou. Sursa: Arhiva EVZ

Shakira le-a tranmis un nou mesaj dur lui Gerard Pique și pe Clara Chia Marti. Ea a lăsat de înțeles că a crezut că relația ei a intrat într-o umbră de monotie, dar că nu știa tot ce făcea fostul fotbalist.

Shakira va scoate o nouă piesă pentru Gerard Pique și pe Clara Chia Marti, noua lui iubită. Ea încă nu a trecut peste infidelitatea fostului iubit și i-a atacat din nou. Aceasta va lansa peste câteva zile o melodie în colaborare cu o altă artistă din Columbia, Karol G. Titlul acesteia este „TQG”, acronimul pentru „Te quedo grande”, în traducere „Prea mare pentru tine”.

Unul dintre versurile în care Shakira face referire la relația cu Gerard Pique este: „Tu ieșeai după 'mâncare' și eu mă gândeam că e monotonie”, potrivit Ziare.

Când a început Pique să o înșele pe Shakira

Gerard Pique, fostul fotbalist al Barcelonei, ar fi avut o relație cu amanta mult mai tânără încă din 2021. Acum doi ani, el a acordat un interviu pe Zoom. La un moment dat, în cadru apare chiar Clara Chia Marti, actuala iubită a sportivului, într-o ținută sexy. Aceasta se vedea cu el când Shakira și copiii erau plecați din țară.

Ne puteți urmări și pe Google News
Shakira si Pique

Sursa: Facebook

Vedeta a intrat într-un conflict și cu mama lui Pique. Ea a scos o piesă în care spune . „Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda” – „M-ai lăsat vecină cu soacra, Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”. În replică, Montserrat Bernabeu i-a spus artistei că noua iubită a fiului ei „pare o fată politicoasă și afectuoasă”.

După despărțirea de Pique, Shakira a scos și piesa „Out of Your League“. „Nu mă întorc la tine/ Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori, M-ai lăsat vecină cu soacra / Cu presa la ușă și datoriile la Fisc, Fără resentimente, dragă / Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare, Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine / Eu fac cât două de 22, Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio“ sunt câteva dintre versurile dure din piesa a Shakirei interpretată alături de rapperul Bizarap.