Când a început Pique să o înșele pe Shakira. A recunoscut tot și și-a oficializat relația cu iubita mai tânără

Când a început Pique să o înșele pe Shakira. A recunoscut tot și și-a oficializat relația cu iubita mai tânără Shakira riscă 8 ani de închisoare. Este anchetată din nou. Sursa: Arhiva EVZ

Noi detalii au ieșit la iveală despre relația dintre Shakira și Gerard Pique. Acesta ar fi avut o amantă mult mai tânără de luni întregi, iar acum și-a oficializat relația cu ea.

Gerard Pique, fostul fotbalist al Barcelonei, ar fi avut o relație cu iubita mult mai tânără încă din 2021. Acum doi ani, el a acordat un interviu pe Zoom. La un moment dat, în cadru apare chiar Clara Chia Marti, actuala iubită a lui Pique, plimbându-se prin casă într-o ținută sexy.

La momentul respectiv, Shakira nu aflase despre amanta iubitului său, ba chiar venea cu el în emisiuni și păreau extrem de fericiți. Mai mult, Pique se vedea cu Clara Chia Marti când vedeta și copiii săi erau plecați din țară.

Acum, Pique a postat prima fotografie cu Clara Marti, studenta care i-a luat locul Shakirei în viața sa. Fotografia a strâns peste două milioane de like-uri, iar fanii l-au felicitat pentru alegere, potrivit Ziare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Shakira, conflict cu mama lui Pique

Zilele trecut s-a aflat și că Shakira a avut mai multe conflicte cu mama lui Pique. Mai mult, artista a fost bruscata de aceasta. În unele imagini se vede cum mama lui Pique o prinde de față pe Shakira și o strânge cu mână, iar apoi îi face semn să tacă.

Shakira a lăsat de înțeles că nu are o relație bună cu fosta soacră și în noua melodie. „Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda” – „M-ai lăsat vecină cu soacra, Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”.

Scandalul dintre cele două ar fi pornit după ce Shakira s-a plâns că Pique le-a prezentat-o copiilor pe Clara mult prea repede. În replică, Montserrat Bernabeu i-a spus artistei că noua iubită a fiului ei „pare o fată politicoasă și afectuoasă”.

Vedeta a putut accepta nici că fostul fundaș a cumpărat o casă cu patru milioane de euro chiar lângă curtea ei. Unele surse au declarat că Shakira refuză să își vadă partenerul cu amanta mai tânără și să se apropie de copiii ei.