Situație tensionantă între Shakira și fosta sa soacră. Pique a privit totul fără să intervină

Situație tensionantă între Shakira și fosta sa soacră. Pique a privit totul fără să intervină Shakira lansează albumul „Femeile nu mai plâng”, cu dedicație pentru Pique. Sursa foto: Arhiva EVZ

De-a lungul căsniciei pe care Shakira a avut-o cu fostul fotbalist Gerard Pique, cântăreața a părut că se înțelege bine cu soacra sa, între ele existând o relație de prietenie. Însă, un video publicat recent arată o altercație între cele două.

Nu se știe exact când au fost filmate imaginile, recent sau pe vremea când cei doi formau încă un cuplu, însă mama lui Pique, Montserrat Bernabeu, pare să o bruscheze pe cântăreață.

Altercație între Shakira și mama lui Pique

În imagini se vede cum mama lui Pique o prinde de față pe Shakira și o strânge cu mână, iar apoi îi face semn să tacă. Privirea lui Montserrat Bernabeu pare inițial una agresivă, însă, pentru că totul se petrecea în public, aceasta a schimbat imediat abordarea și a început să gesticuleze.

În noua piesă a pe care Shakira a lansat-o apare și fosta sa soacră. „Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda” – „M-ai lăsat vecină cu soacra, Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Însă, contrar imaginilor, se pare că Montserrat Bernabeu a plăcut-o pe Shakira, iar cele două au stat de povești imediat după ce celebrul cuplu a divorțat. Mama lui Pique, Montserrat Bernabeu, i-a spus fiului său că face o greșeală despărțindu-se de Shakira, mai ales că ei au și doi copii.

Shakira, nemulțumită de actuală iubită a lui Pique

Discuția dintre Shakira și soacra sa a fost una amicală, însă a devenit ușor tensionată pe final, după ce cele două s-au îmbrățișat. Asta pentru că Shakira s-a plâns că Pique a prezentat-o prea rapid familiei și copiilor pe noua lui iubită, în luna august.

În replică, Montserrat Bernabeu i-a spus Shakirei că Clara Chía „pare o fată politicoasă și afectuoasă”. Se pare că discuția dintre cele două a avut loc după ce fostul fundaș a cumpărat o casă cu patru milioane de euro peste drum de cea în care stă Shakira, ceea ce a supărat-o pe artistă, care nu a suportat să o vadă pe noua prietenă a lui Pique.